RTE: ABD'nin elektronik ürünlerine boykot uygulayacağız

Aklı olan arkadaşlar okullarını okuyup yurtdışına yerleşmeli bence (imkanları dahilinde). Artık her şey bitti ve sonumuz hiç hayırlı olacak gibi gözükmüyor, ben şahsen bütün umudumu yitirdim ve bu iktidardan hiç bir b*k olmayacağını anladım. Artık her şey bitti...

Aklı olan arkadaşlar okullarını okuyup yurtdışına yerleşmeli bence (imkanları dahilinde). Artık her şey bitti ve sonumuz hiç hayırlı olacak gibi gözükmüyor, ben şahsen bütün umudumu yitirdim ve bu iktidardan hiç bir b*k olmayacağını anladım. Artık her şey bitti...
Ben de öyle düşünüyorum hatta üniversiteyi yurt dışında okumayı düşünüyorum.

Keşke önceden kendimiz üretsek ihracatta öncü olsaydık şimdi sırtımız başka ülkelere kaldı.İleri de Çin ile ilgili bir sorun ve problem yaşanır ise bu sefer bu kadar şanslı olamayabiliriz diye düşünüyorum umarım ihracatta öncü olur,fabrikalar açar,ilim-bilimde gelişiriz.

Kampanya başarılı olsa; örneğin Apple'a donanım ve bilgi yatırımı yapmış yazılımcı ve işletmelerin olası zararı hesaplandı mı peki? Ordu Yardımlaşma Kurumu, Renault ortaklığı gibi daha nice ülke ve marka birlikteliklerimiz var. Buna göbekten bağlı olmak denir. Amerika'ya bir boykot söylemi gerçekçilikten uzaktır. Alın bunu 1 hafta konuşun diye önümüze atılmış şeyler.

Ben bu kadar provakatif, boş ve saçma bir yorum görmedim hiç kusura bakmayın, Türkiye bitemez ilelebet payidar kalacaktır bu milletin ayağı yere gelmez siz hiçte merak etmeyin. Örnekleri tarihte çok açın bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı