RTL8192EU OpenCore uyumlu kext bulamıyorum

Hypnosnn

Centipat
Daha fazla  
TL-WN8200ND V2 internet adaptörümün Hackintosh High Sierra kurmak için kext dosyası gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

Kext ethernet, evet. RealtekRTL8111-V2.4.2.zip'i indirin. İçerisindeki kexti kullanacaksınız.
Ekran Resmi 2022-04-09 10.34.26.png

Adaptör direkt .pkg/.dmg, kext değil. Normal bir yükleyici yani. Adaptörü önce kurabilirsiniz, kext kurulumu ile alakasız.

Kext Ethernet, evet. RealtekRTL8111-V2.4.2.zip'i indirin. İçerisindeki kexti kullanacaksınız.Eki Görüntüle 1353941

Adaptör direkt .pkg/.dmg, kext değil. Normal bir yükleyici yani. Adaptörü önce kurabilirsiniz, kext kurulumu ile alakasız.

Bütün cevapların için teşekkür ederim acaba NVIDIA web driver GTX 970 için uyumlu olanı linke bırakabilir misin?

Bir de iki tane dosya bulunmakta macOS dosyasındaki kext klasörünü mü işlemem gerek, yoksa Realtek klasöründeki kext adlı dosyayı?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    37,3 KB · Görüntüleme: 38
Yukarıdaki görselde seçili olan kext dosyasını, EFI/OC/Kexts klasörüne attıktan sonra propertree ile işleyebilirsiniz.

Yanlış adım uygulamak istemediğim için sormak istedim, kext dosyası klasör halinde mi atılır, yoksa tek başına bir kext yazısı olan dosya şeklinde mi? Kext klasörü içindeki kext i mi atmam gerek yoksa klasörün kendisini mi? Bir de 2 klasörün içinde kext uzantısı var , macOS dosyasındaki kext klasörünü mü işlemem gerek, yoksa Realtek klasöründeki kext adlı dosyayı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    37,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    36,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    39,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png