RTÜK sansürünü istememek

Malum siteleri de mi yasaklamıştı bu işe yaramaz karın ağrısı. sana ne kardeşim sen niye benim izlediğim şeye karışıyo'n günahı benim boynuma değil mi???
Arap-Türk melezi bir ülke olaca'z yakında. Hadi hayırlısı.
 
RTÜK, Türkiye'de gelmis gecmis en gereksiz kurumlardan biridir bana göre. Yillarca izledigimiz Kemal Sunal filmlerine sansür uygulanirken, haberlerde cikan taciz, tecavüz, hirsizlik, cinayet ve onlarca suc iceren hal ve davranislar normal bir seymis gibi yayinlaniyor.

Adamlar kanlar icinde yatan cesetin haberini yaparken sorun yok, filmlerde iki küfür ettimi sorun büyük. Sansürcü zihniyet olmaz olsun.

Yeri gelmisken sunu da hatirlatayim; YouTube Ve Netflix, RTÜK Tarafından Denetlenecek - Technopat Sosyal

Anlasilan o ki, RTÜK'ün burnunu sokmadigi delik kalmayacak.

Fikrim hâlâ sabit. RTÜK denen karın ağrısından nefret ediyorum. Diktatör zihniyetiyle hiçbir yere varılmaz. Örneklerini gördük, görmeye de devam ediyoruz.
 
RTÜK'ün acilen yaş sınırlarını öğrenmesi lazım. Mafya dizileri +7 diye yayınlanıyor şaka gibi. Adamlar gözümüzün önünde birbirini kesince sorun yok ama içkiye gelince sansür var. Çok saçma çok. Eski dizilere bakıyorum da ne sansür var ne de 2 saat sürüyor. Mis gibi az sansürlü ve 1 saat sürüyor.
Hadi televizyonu geçtim, sen neden internete karışıyorsun? İsminde internet bile yok sana ne oluyor? Sanki hepimiz Ayşecik ve Ömerciğiz de her şeyden kötü etkilenicez. Zaten Hababam Sınıfını bazen televizyon da yeniden yayınlanırken görüyorum bazı sahneleri kesmişler sinirliyim onda da. Sevmiyorum seni RTÜK, her şeye maydanoz oluyorsun.
 
@Akari

Kestikleri sahneleri inadına internetten bulup tekrar izliyorum, çünkü merak uyandırıyor. Her ne kadar TV'de film izlemesem de, denk geldikçe bunu yaparım.

En saçma olan şey ise, sigarayı sansürlemeleri. Adamın kafasından duman çıkıyor resmen. Sen sansürlesen kaç yazar? 5 yaşındaki çocuk bile sansürlenen şeyin ne olduğunu anlayacak kapasitede.

TV'de yayınlanan içerikleri denetlemeden önce kendi yaptıkları hırsızlık ve yolsuzlukları düzeltmeleri gerekiyor. Çalmaya çırpmaya gelince sorun yok, vatandaşın vergisini har vurup harman savurunca sorun yok, adam kayırınca sorun yok, mevkisini kullanıp sülalesine makam verince sorun yok, sürekli TV'de siyasilerin propagandası yapılınca sorun yok, ama TV'de küfür ya da sigara kullanınca sorun var.

Hadi siz milletin izlediğini denetliyorsunuz da, sizin yediğiniz naneleri kim denetleyecek? Bu ülkenin başına geçecek olsaydım ilk RTÜK denen kurumu kapatırdım. Ölesiye nefret ediyorum kendilerinden.
 
Ben de RTÜK'ün kestiği sahneleri inadına izliyorum. Onları cezalandırıyorum. Çünkü çok faydalı ve önemli sahneler. Belki dünyayı değiştiririm bu sahnelerden edindiğim bilgilerle.
 
Halkın psikolojisi bozuluyormuş. Ama ne hikmetse sundukları gerekçelerin hepsi TV dizilerinde kat kat daha fazla var. Artık ne kadar rüşvet alındıysa. Netflix'e para veremeyen adam bile çocuklarımın pisklojsi bozuluyor diyor. Kimse bir diziyi, kimsenin gözüne sokmuyor ya. Adamlar dindar ülkeyiz diye her şeyi yasaklamaya başladılar. Ama hiç dindarlıklarını göremiyoruz.
Bu dizide RTÜK "afk"ydı ve bunları para vermeden izliyorduk.
Şimdi de para verdiğimiz şeye mi sansür koyuyor? Koltuk başındakiler kafayı yemiş. O ampülün sönmesi lazım.
 
RTÜK'ün pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Ülkenin ekonomik ve psikolojik olarak çöküşünü herhâlde dizilerde küfürlü konuşuluyor diye sanıyorlar.
 
RTÜK en saçma şey. İnsanların özgürlüğünü kısıtlıyorlar. Onun yerine ailelere eğitim ya da çocuklara sıkı bir eğitim verebilirler.
 

Geri
Yukarı