RTX 2000 geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RTX 2070 GTX 1080 Tİ dan 5 kat güçlü imiş yeni bir teknelojiye geçmişler yapay zekaya yaptırmışlar kartı öle dediler çeviride hata yok ise RTX 2080Tİ ın max O.C. li hali GTX 1080Tİ dan 5 kat sessiz imiş.

Fiyatı 8.437 TL. Rtx 2080 Ti 11 bin TL. GTX serisini almayın. 20 eylülü bekleyin. Adam RTX 2070'in 6 Titan X performansına eşit olduğunu söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu performansı bu fiyata sunabiliyorlarsa "GTX 1xxx" serisinde biraz öpüldük sanırım.
Ben de korkuyorum. İlk dalga incelemeler gelsin, eğer gerçekten "GPU tarihindeki en büyük adım" ise Amerika'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Ne kadar "inanılmaz" bir ilerleme olursa olsun aynı zamanda da geliştiricilerin geçmiş kartları çöplemesine neden olmamalı. (Olabilir de, incelemeler gelmeden bir şey diyemeyiz, ama olmamalı.)

Fiyatı 8.437 tl .Rtx 2080 ti 11 bin tl.Gtx serisini almayın.20 eylülü bekleyin.Adam Rtx 2070 in 6 Titan X performansına eşit olduğunu söyledi.
Bunu karıştırdınız sanırım çok. Sadece 6 Titan Xp'nin Ray-Tracing gücüne sahip. Titan XP yaklaşık 1.2 Gigaray hızındayken RTX 2070 6 Gigaray, RTX 2080 8 Gigaray, RTX 2080Ti ise 10 Gigaray hızında. Bu normal oyun performansınıza 1:1 ölçekle yansımayacak. Oyun performansında RTX 2080Ti, yaklaşık 2 Titan Xp gücünde. Şu an elimizdeki bilgiler bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…