RTX 2050 laptop alınır mı?

masaüstünü yükselttiğiniz zaman ileriki süreçte laptop u değiştirmeye gerek kalmazsın istediğin oyunu da oynarsın istediğin renderı da alırsın gelecek açısında da karlı olur
Masaüstünde hocam çok aşırı yükseltmeye gideme sanırım elimden geldiğimce zamanında ileriye dönük birşeyler almaya çalıştım Nvme li 4 ram slotlu kart vs MSI Mortar Max üzeirnde R5 3600 kullanıyorum. 4.2 Ghz de çalışıyor 3070 ekran kartı var. Yoksa biraz dar boğaz söz konusu. Bu anakartda hani 5. nesil anca onda güzel işlemciler takılaibliyor tabi ama ne kadar mantıklı tartışılır :) Şuan işimi görüyor. Laptop konusunda 6 taksitle 3050 almakta mantıklı geliyor yada bu monster ta 6 GB versiyonu olanlar vardı.

Bu bütçede RTX 3050 laptop var. Az önce Instagram'da karşıma çıktı paylaşayım dedim.
masaüstünü yükselttiğiniz zaman ileriki süreçte laptop u değiştirmeye gerek kalmazsın istediğin oyunu da oynarsın istediğin renderı da alırsın gelecek açısında da karlı olur
7 bine 2. elde 1650 bulunuyor mu ya? 12'den aşağıya yoktur bence.

Sıfır 4060-3050 ekran kartlı laptoplara yönelmenizi öneririm. DLSS ile senelerce oynar geçersiniz. 1650 gibi kartları boş verin bence.
Arkadaşlar merhaba 18200 TL olan laptop için araştırdım. 3050 95W sürümüymüş. Ryzen modelinde internette 2 Nvme 1 adet sata disk portu var. 1 adet Nvme dolu sadece. 1 adet tam portu boş. Fakat 20600 e de 12450H değil 12500H işlemcili Asus var. Ekran kartı yine RTX 3050 95W. Fakat Ram Acer deki gibi Ddr4 değil
Asus Ddr5 bellek kullanmış. İşlemci ve ramdaki farklılık Fps veya kullanımda farklılık yaşar mı? Birde ekran kartı 3050 işlemci İ7 olanını aradım ama bulamadım en azından misal 22-25 bşn arası bütçe belirlersem daha iyi bir kombinasyon çıkar mı? Yada ekran kartı 4050 4060 olan sizce teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı