RTX 2050 laptop alınır mı?

Bütçe
17000
Anlıyorum da 8GB sistem RAM'iyle birçok oyunu oynarken sorun yaşarsınız. Bütçenizi arttırma şansınız yok mu? Almışken iyisini almanızı tavsiye ediyorum.

50 demek çok giriş demek. Yani, "Bak benim adım oyun bilgisayarı, oyunu bir şekilde açarım ama gerisi benim sorunum değil" tarzında. Boş ve giriş arabası gibi düşün, gidiyor sonuçta ama sadece gidiyor. O yüzden en az 60 alınmalı ki, hem zevk versin hem de ömrü olsun. Bu benim fikrimdir, birisi gelip de offff 50'lere laf ettirmeyiz, her şeyi oynatır, süperdir, de diyebilir. Artık muhattap olmuyorum bu şahıslarla.

50 demek çok giriş demek. Yani, "Bak benim adım oyun bilgisayarı, oyunu bir şekilde açarım ama gerisi benim sorunum değil" tarzında. Boş ve giriş arabası gibi düşün, gidiyor sonuçta ama sadece gidiyor. O yüzden en az 60 alınmalı ki, hem zevk versin hem de ömrü olsun. Bu benim fikrimdir, birisi gelip de offff 50'lere laf ettirmeyiz, her şeyi oynatır, süperdir, de diyebilir. Artık muhattap olmuyorum bu şahıslarla.
Teşekkürler hocam

Hocam bu laptop indirimdeymis acerde isinma sorunu var diyolardı bu laptoptada olurmu

Ben 17000TL'yi verebiliyor olsam alacağım 20K'ya çıkıp RTX 3060'lı bir laptop olur ve uzun vadede vereceğim fiyatın karşılığını fazlası ile alırdım, ancak 15-17k bandında birçok RTX 3050 ve RTX 3050 Ti'lı model varken RTX 2050'li cihaz alınmaz.
Hocam acerlerde isinma sorunu hala var mı

Anlıyorum da 8GB sistem RAM'iyle birçok oyunu oynarken sorun yaşarsınız. Bütçenizi arttırma şansınız yok mu? Almışken iyisini almanızı tavsiye ediyorum.
Babamla konuşmam lazım

Son düzenleme:
Anlıyorum da laptop her zaman alınan bir şey değil, sonradan pişman olmayın diye söylüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı