Selam arkadaşlar, RDR2 alacağım rahatsız etmeyecek bir şekilde oynamak istiyorum. PC özelliklerim:
Laptop.
- RTX 2050 70W.
- 16 GB RAM.
- AMD Ryzen 5 5500h.
Sizce oynatır mı?
Kaç FPS alırım?
ASUS TUF A15 modeli. 2024 Eylül ayında Hepsiburada'dan sıfır olarak 18.000 TL'ye almıştım RAM'lerle ve OEM Windows 11 keyle 21.250'ye gelmişti o zaman.
RTX 2050 ekran kartı (70W tgp)
Ryzen 5 7535HS işlemci.
32 GB DDR5 RAM.
Genel olarak performansından memnunum. Arada Red Dead Redemption 2 oynuyorum, oyun kendi ayarlarını yüksek-orta karışık şekilde yapıyor ve bu ayarlarda gayet akıcı çalışıyor. Grafikler de oldukça güzel.
FIFA 23'te yüksek ayarlarda 120 FPS alıyorum, akıcı oynanıyor. CS2'de ise Unlost'un önerdiği orta ayarlarda 150–200 FPS arası performans veriyor. Şu ana kadar kasma, donma gibi bir sorun yaşamadım. Oyunlarda ve günlük kullanımda performansı gayet iyi.
Hem iyi görüntü kalitesi hem de sistemi zorlamayan grafik düzenlemesi ile 60 ila 80 FPS arasında akıcı deneyim yaşarsınız, ayarlar YouTube üzerinden yapmıştım test ederek gayet iyi DLSS açı pdengeli yaparsanız +15 FPS artışınız olur.
Oyun verdiğimiz parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor değil mi biraz teredütte kaldım çünkü 574TL vermek için![]()
ASUS TUF A15 modeli. 2024 Eylül ayında Hepsiburada'dan sıfır olarak 18.000 TL'ye almıştım RAM'lerle ve OEM Windows 11 keyle 21.250'ye gelmişti o zaman.
RTX 2050 ekran kartı (70W tgp)
Ryzen 5 7535HS işlemci.
32 GB DDR5 RAM.
Genel olarak performansından memnunum. Arada Red Dead Redemption 2 oynuyorum, oyun kendi ayarlarını yüksek-orta karışık şekilde yapıyor ve bu ayarlarda gayet akıcı çalışıyor. Grafikler de oldukça güzel.
FIFA 23'te yüksek ayarlarda 120 FPS alıyorum, akıcı oynanıyor. CS2'de ise Unlost'un önerdiği orta ayarlarda 150–200 FPS arası performans veriyor. Şu ana kadar kasma, donma gibi bir sorun yaşamadım. Oyunlarda ve günlük kullanımda performansı gayet iyi.
Hem iyi görüntü kalitesi hem de sistemi zorlamayan grafik düzenlemesi ile 60 ila 80 FPS arasında akıcı deneyim yaşarsınız, ayarlar YouTube üzerinden yapmıştım test ederek gayet iyi DLSS açı pdengeli yaparsanız +15 FPS artışınız olur.
Hocam bu arada DLSS ayarını hangi seçenek yapmalıyım kalite performans vs. farkları nedir?
DLSS açınca dengeli olanı seçin hem görüntü kalitesi iyi hem FPS artışı olur dengede tutar.
Kaliteli yaparsanız daha iyi görüntü kalitesi olur ama FPS daha az artar Ultra performans yaparsanız görüntü kalitesi düşer ama FPS çok artar.
Verimli ve bir üstü dengeli kalıyor geriye tavsiyem dengeli hem kaliteli stabil tutar hem FPS arttırır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.