RTX 2060 12 GB alınır mı?

RTX 2060 6 GB kullanıcısıyım bu kartın gücü belli, 6 GB gayet yetiyor. RTX 2060 12 GB almak yerine RX 6600 civarı daha iyi tercih olacaktır denildiği gibi. Şehirde yokmuş diyerek kazıklanmak yerine doğru tercihlere yönelin.

Herkese selamlar.
RTX 2060 12 GB hala alınır mı?
İkinci elde uygun fiyata buldum gibi, sizce alınır mı?
2060 12 GB bir kere daha düşük vram'li modellerinden pahalıysa kesinlikle alınmaz. 2060 gibi bir karta zaten 6 GB bile hayli hayli yeter, o kadar da küçlü bir kart değil.

Pahalı gözüktü temsili örnek sistem atayım size bunun gibi bir şey daha mantıklı olur ayrıca tek tek toplayarak daha iyisini alırsınız. 32 GB RAM çok gerekli değil 8x2 şeklinde bütçenize daha uygun olacaktır.

Yusuf pisinin kasası bu adam bazen güzel şeyler cıkarıyor 15 16k civarına bakılabilir. Instagram sayfasıda var güvenilir biri

Yusuf pisinin kasası bu adam bazen güzel şeyler cıkarıyor 15 16k civarına bakılabilir. Instagram sayfasıda var güvenilir biri.

Bayağıdır takip ediyorum. Özellikle eko adını verdiği sistemler çok uygun oluyor. Memnun olmayan kişi azdır.

Instagram sayfasından buldum bu nasıl.

Fiyat iyi diğer satıcılara göre biraz pazarlık yap ve PSU'yu degistirebilir mi sor genelde istek parca degisiyorlar bütçen varsa i5 12400F iste aranızda anlaşın.

Bayağıdır takip ediyorum. Özellikle eko adını verdiği sistemler çok uygun oluyor. Memnun olmayan kişi azdır.

Evet diğer Instagram satıcıları gibi saçma sapan sistemde satmıyor takipçileride onlar kadar toxic değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı