RTX 2060 12 GB alınır mı?

Param Güvende ile alırken üstüne 1000 TL ekliyor.
Hangi ürün olduğuna göre değişir. 200 TL ondan 100 TL bundan 300 TL bundan pazarlık yapa yapa daha performanslı sistem toplanabilir. 32GB ram ve 12GB ekran kartı sizi yanıltmasın. RTX 2060'ı tek başına 5.500 civarı hesaplasak bile 5.000 TL civarına RX6600 alınır.

Rtx 2060'a 12 GB Vram Haram, Asla O video belleğini haketmiyor. Hakeden Kartlara Nvidia da 8 GB koyuyor. Böyle bir cimrilik görmedim.

Ucuza almam lazım.

Vatan ve bir site ismi aklıma gelmedi 17k ya 14100F 4060 kombinasyon verdiler 1 gün falan da stockta kaldı böyle kampanyalar gelebiliyorken direkt olarak paranı 2060 ve 4500'e yatırarak çöpe atiyorsun o işlemci rekabetçi oyunlarda FPS'ten dolayı kanser eder.

Param Güvende ile alırken üstüne 1000 TL ekliyor.

Karaman hocam ilan fazla yok.

Evet hocam baktım da Karaman'daki sistemler bir hayli kazık fiyatlara satılıyor. Almanızı tavsiye etmiyorum ederinden fazla fiyata satıyorlar. Ya biraz daha bütçeye ekleyip sıfır bakın ya da başka şehirlerden almayı da düşünün.

Ne önerirsiniz peki?
Aceleniz yoksa indirimleri bekleyin. Eğer hemen sistem alacağım diyorsanız da daha mantıklı sistem toplanabilir veya bulunabilir. Arkadaşlarımın yukarıda belirttiği gibi 2060'a 12GB vram haram.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı