RTX 2060 300W PSU ile kullanılır mı?

Kertenkele.2001

Hectopat
Daha fazla  
2060 ekran karti aldim tüm butcemle ama bir sonrun var kart 160 watt TDP degerine sahip bende de 350 watt PSU var. Kartı baglayim cok kisa bir sure kullansam bir şey olur mu? 1 hafta sonra yeni PSU alacağım.

İşlemciniz ve diğer parçalara göre de yük altında yetmeme ihtimali yüksek. Ayrıca, 500W altı PSU'lar genelde vaat ettiği güç değerlerini veremez ve güvensizdirler. Bana kalırsa, bir hafta dişinizi sıkıp bekleyin. Fakat hafif işler için kullanabilirsiniz.

İşlemciniz ve diğer parçalara göre de yük altında yetmeme ihtimali yüksek. Ayrıca, 500W altı PSU'lar genelde vaat ettiği güç değerlerini veremez ve güvensizdirler. Bana kalırsa, bir hafta dişinizi sıkıp bekleyin. Fakat hafif işler için kullanabilirsiniz.
İslemci i 5 3470 75 watt yukte 100 e cikiyor 3 rainbow fan 1 tane düz fan 2 tane 8 gb ram var eksi model islemci falan ama onlarida ilerde degistiricem

Tm efm beklemek en dogrusu tesekkur ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı