Yani mağaza nasıl, mağaza mı dolandırıyordu?Bir ara PttAVM linki yönlendiril(link sahte oluyordu gerçek PttAVM değil) dolandırıyorlardı. O tarz bir şey olabilir dikkat et. O siteyi hiç duymadım.
Hayır, Dolap üzerinden ilan açan insanlar yapıyordu dediğimi. İnternet sitesinden alacaksanız yapabilirler demek istedim.Yani mağaza nasıl, mağaza mı dolandırıyordu?
Bir ara PttAVM linki yönlendirip(link sahte oluyordu gerçek PttAVM değil) dolandırıyorlardı. Bu ilan PttAVM linkinden alınmayı kabul edilirse 16k gibi bir fiyata gelir ve cazip gözükürdü. Ancak sahte link olduğundan dolandırılırdınız. O tarz bir şey olabilir dikkat et. O siteyi hiç duymadım.
Baktım çok az yorumu var, 19 satış 10 değerlendirmesi var. Son yorumu 2015'ten. 1 puanlık yorumlar da korkutuyor ayrıca. Bilemiyorum.Kardeşim ne sitesi adam sahibinden üzerinden kahraman konsoldan alacağım diyor adamın kafasını niye karıştırıyorsun? Mağaza 20 yıldır piyasada ve bende kaç defa alışveriş yaptım. Konulara alakasız şeyler yazmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.