RTX 2060 78 derece normal mi?

The G.O.A.T

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar. Birkaç hafta önce yeni bir bilgisayar aldım. RTX 2060 INNO3D OC versiyonunu kullanıyorum. Cyberpunk'ta Ultra'ya alınca 78 dereceye kadar çıkabiliyor. Fanlar da yüzde 45-50 arası çalışıyor, normal midir? Bir sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bu oyunda %50 fan hızıyla normal. Fan hızını arttırın, düştüğünü göreceksiniz.

Merhabalar. Birkaç hafta önce yeni bir bilgisayar aldım. RTX 2060 INNO3D OC versiyonunu kullanıyorum. Cyberpunk'ta Ultra'ya alınca 78 dereceye kadar çıkabiliyor. Fanlar da yüzde 45-50 arası çalışıyor, normal midir? Bir sıkıntı yaratır mı?

Sıcaklık biraz fazla gibi ama 83 derecenin üstüne çıkmaması lazım bana göre isterseniz MSI Afterburner ile fan hızlarını 85%'e çekin eğer çok sesli gelirse size uygun fan hızını bulun derim.

Bunu bende merak ettim şimdi bende RTX 2060 alacağım.
Benim MSI GTX 980 CS:GO'da 69 71 arası değişiyor o bile gıcık ediyor beni mesh kasa 3 temiz hava 3 egzoz 1 alt fan ekran kartına üfüren.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı