RTX 2060 alınır mı?

Merhaba, RTX 2060'lı PC almak istiyorum. Buldum bir tane ama teredütte kaldım. Cyberpunk Ray Tracing modda 90+ FPS alınır mı veya R6 gibi ağır oyunları kaldırabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam RTX 2060 kötü bir ekran kartı değil hatta tam tersine güzel bir ekran kartı.

RTX 2060 ile yeni çıkmış çoğu oyunu Ultra - High ayarlarda en az 60 FPS sabit oynayabilirsin hiç dert etme.

Ha bir de RTX'i kullanırken DLSS'i aç çok fazla FPS kazandırır.

DLSS'i kapa yazmışım pardon aç demek isteyecektim. 😓

Son düzenleme:
Hocam RTX 2060 kötü bir ekran kartı değil hatta tam tersine güzel bir ekran kartı.

RTX 2060 ile yeni çıkmış çoğu oyunu Ultra - High ayarlarda en az 60 FPS sabit oynayabilirsin hiç dert etme.

Ha bir de RTX'i kullanırken DLSS'i kapa çok fazla FPS kazandırır.
RTX kullanırken tam tersi DLSS açılması lazım kaybedilen FPS'i toparlaması için. DLSS kendi başına zaten çok fazla FPS kazandıran bir teknoloji.
Bana medium high da yeterli. Size yeterli midir? Orasını bilmem. Her oyunu ultra 2K oynamaya pek gerek yok bence. 1080P High-Medium karışık ayarlar beni tatmin ediyor. Bende ki RTX 2060 kartı aldığıma pişman oldum.
Hocam yapma lütfen konuyu nereye getirdiniz biraz önce 1650S ile aynı diyordunuz şimdi gereksiz diyorsunuz Ultra ayar.

Ha bir de RTX'i kullanırken DLSS'i kapa çok fazla FPS kazandırır.

DLSS FPS verir kaybettirmez DLSS açılırsa çok daha fazla FPS alınır.
Bana medium High da yeterli. Size yeterli midir? Orasını bilmem. Her oyunu Ultra 2K oynamaya pek gerek yok bence. 1080p High-medium karışık ayarlar beni tatmin ediyor. Bende ki RTX 2060 kartı aldığıma pişman oldum.

Daha Low'da 60FPS'den düşen bir kart ile Ultra RT +60 FPS alan kartı karşılaştırmanız ne büyük...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS FPS verir kaybettirmez DLSS açılırsa çok daha fazla FPS alınır.

Daha Low'da 60FPS'den düşen bir kart ile Ultra RT +60 FPS alan kartı karşılaştırmanız ne büyük...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS'i açınca FPS artıyordu, kapatınca değil doğru. Üzgünüm hemen düzeltiyorum yazımı.

Yeni sistemimde rtx 2060 kullanıyorum. Battlefield 5 gibi ağır bir oyunu rtx açık ve ultra ayarlarda 60 fps oynayabiliyorum. Wolfenstein, control gibi oyunlarda da rtx i açarak ultra high gibi ayarlarda 60 fpsin altına hiç düşmüyorum. DLSS de gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Sonuç olarak rtx 2060 kartını öneririm.

Merhaba, RTX 2060'lı PC almak istiyorum. Buldum bir tane ama teredütte kaldım. Cyberpunk Ray Tracing modda 90+ FPS alınır mı veya R6 gibi ağır oyunları kaldırabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Ryzen7 3700X, MSI Ventus XS 2060 OC, 32 GB 3600MHz RAM kullanıyorum oyun ilk çıktığında bugların ve performans sıkıntılarının yaşandığı sürümde RTX kapalı DLSS ise dengeli olacak şekilde diğer bütün ayarları Ultra da olacak şekilde Max 110min ise 65 ortalama ise 80 FPS bantlarında bitirdim eğer RTX açık olsun diyorsan bütün ayarlar Ultra Ray Tracing'te Ultra olacak şekilde DLL performans modunda (1080p de ) kimi zaman 40 FPS'lere kadar düşer. 6 aylık RTX2060 kullanımıma dayanarak 2060'ı Ray Tracing için değil DLSS için alın Ray Tracing destekli çoğu oyunda 1080p Ultra Ray Tracing açık yapınca 60 FPS altını görmese de 60'lara kadar düşüyor onun yerine sanki Ray Tracing yokmuş gibi davranıp normalde Ultra da alacağınız 60 FPS'i DLSS ile 100 FPS olacakmış gibi düşünerek sanki RTX serisi bir kart değil de GTX serisi ama DLSS kullanabildiğiniz bir kart gibi düşünün ki Cyberpunk'ta aman aman da umursamadım Ray Tracing'i Ultra ayarlarda gayet güzel bir görüntü sunuyor ve DLSS sayesinde gayet akıcı bir deneyim sunuyor sonrasında 2560x1080 çözünürlükteki monitörümde de aynı ayarlarda denedim bu çözünürlüktede 60FPS altını görmedim alınabilir ama öyle 90+ FPS beklemek biraz hayalürünü o FPS'leri artık 2080 veyahut üstü kartlarda aramanızı tavsiye ediyorum.

Kanka RTX + DLSS açarsan normal ayarlarda 80leri bile görüyor bizzat kendim RTX 2060 kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı