Daha fazla
RTX 2060 alınmaz. RX 6600 al geç.
6300 TL bütçem var. RTX 2060 alacağım. Sıfır almak istiyorum. Sizce hala alınır mı?
İkinci el ailem tercih etmiyor. NVIDIA bir kart alacağım.
CUDA'ya özel bir ihtiyaç yoksa 2060 yerine 6600 almak daha mantıklı gibi görünüyor. FSR hala DLSS kadar iyi olmasa da DLSS'in kuyruğunda. Yani bu da alacağınız kartın belirli çerçevelerde, 2060'dan çok daha yüksek performans vereceği anlamına geliyor.
6300 TL bütçem var. RTX 2060 alacağım. Sıfır almak istiyorum. Sizce hala alınır mı?
İkinci el ailem tercih etmiyor. NVIDIA bir kart alacağım.
ASUS DUAL-RTX2060-6G-EVO 192 bit GDDR6 6 GB ekran kartı kullanıyorum daha açamadığı oyun görmedim saygılar.
Günümüzde 6 GB ekran kartını zorlayan oyunu oyun yok saygılar. Bugüne göre düşünmek yerine uzun vadeli düşünerek ekran kartı almak daha doğru olur saygılar.
2025'e kadar zorlayacağını sanmıyorum saygılar. En kötü minimumda oynatır ama oynatır saygılar.
Neden minimum ayarlarda oynamak zorunda olalım. Bunun GTA 6'sı var. Bunun The Witcher 4'ü var. Muhtemelen teknoloji demosun da gösterilen the matrix de var. Neden kalkıp gerçekçi olmak yerine 2060 avukatlığı yapıyorsunuz. O ekran kartının ne oynattığını ben biliyorum bu işi takip eden dostlar da biliyor. 3 sene sonra bu arkadaş neden yeniden ekran kartı alsın. Bana kalsa bütçe olsa gitsin 6900 XT alsın. Sen 2060 şunu oynatır bunu oynatır. Güzel kart. Her kelebeğin bir ömrü var. Bence buna alış.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.