RTX 2060 alınır mı?

Bütçe
4000-5000
6600'lerde pahalı çevremdekiler 5.5-6'dan aşağı yok
O paraya da 6600 alınmaz 2070 Super bile bulursunuz.
Benim anakartım ASUS Prime B450M K 2 RX 6600 alırsam tam performans alır mıyım?
Evet sorun olmaz dediğim sorun 6500XT'de geçerli.

Aceleye getirmeden yerelde 2060, 2070 veya 6600 temiz uygun fiyatlı bir kartın düşmesini bekleyip almanız en doğrusu ben 6600'den 6700XT'ye geçerken uygun fiyatlı temiz kartın düşmesi için 1 ay piyasadaki kartları takip ettim en sonunda öyle aldım.

O paraya da 6600 alınmaz 2070 Super bile bulursunuz.

Evet sorun olmaz dediğim sorun 6500XT'de geçerli.

Aceleye getirmeden yerelde 2060, 2070 veya 6600 temiz uygun fiyatlı bir kartın düşmesini bekleyip almanız en doğrusu ben 6600'den 6700XT'ye geçerken uygun fiyatlı temiz kartın düşmesi için 1 ay piyasadaki kartları takip ettim en sonunda öyle aldım.

2070sler 7-7.5kdan başlıyor hocam

2070SLER 7-7.5kdan başlıyor hocam.

Sarı siteye bakarsanız sadece evet diğer ikinci el uygulamarından yerel olarak da kart bakınız sarı sitede al satcılardan dolayı uygun düşen kartlar daha siz görmeden çekiliyor ben ikinci el RX 590'ı al satcı bir arkadaşa ilana koyduktan 2 dakika sonra yazması üzerine sattım. Kendisi kartı alıp üzerine ekleyip 2 gün sonra geri sattı daha yüksek fiyata.

Sarı siteye bakarsanız sadece evet diğer ikinci el uygulamarından yerel olarak da kart bakınız sarı sitede al satcılardan dolayı uygun düşen kartlar daha siz görmeden çekiliyor ben ikinci el RX 590'ı al satcı bir arkadaşa ilana koyduktan 2 dakika sonra yazması üzerine sattım. Kendisi kartı alıp üzerine ekleyip 2 gün sonra geri sattı daha yüksek fiyata.

Anladım hocam şimdi siz 2070 Super bakın mı diyosunuz

Merak ettim denetim masasinda aradığın seyi bulamamanla AMD'nin alakasi ne.

Sana şöyle diyeyim arkadaşım geçen monitör aldı kasası olmadığı için bende denedik AMD FreeSync açacaktık bir anda ekran ayarları kısmı monitörü taktıktan sonra bulunmadı

Ayrıca NVIDIA'da digital vibrance ayarını AMD'de 5-10dk arayıp anca bulursun çok karışık ve garip bir Denetim Masası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı