RTX 2060 Alınır mı?

thekl's

Decapat
Arkadaşlar henüz elimde bir sistem yok ama almayı düşünüyorum. Bütçe olsa olsa monitörle birlikte 7000 lira olacağı için 6000-7000 Lira arası bir sistem toplayacağım. Sizce 2060 bu sisteme değermi ki işlemci büyük ihtimalle 2600 yada 2600x olacak (önerilere açığım). Yoksa AMD'nin dedikodu yapılan RX3000 kartlarını beklemeli miyim?

Bu arada TR'de bulduğum en ucuz 2060 bu iyi midir, değil midir, yazarsanız sevinirim.
Link: Galax RTX2060 6GB 1-Click OC 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (GLX-26NRL7HPX7OC) - ÖN SİPARİŞ! - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar henüz elimde bir sistem yok ama almayı düşünüyorum. Bütçe olsa olsa monitörle birlikte 7000 lira olacağı için 6000-7000 Lira arası bir sistem toplayacağım. Sizce 2060 bu sisteme değermi ki işlemci büyük ihtimalle 2600 yada 2600x olacak (önerilere açığım). Yoksa AMD'nin dedikodu yapılan RX3000 kartlarını beklemeli miyim?

Bu arada TR'de bulduğum en ucuz 2060 bu iyi midir, değil midir, yazarsanız sevinirim.
Link: Galax RTX2060 6GB 1-Click OC 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (GLX-26NRL7HPX7OC) - ÖN SİPARİŞ! - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

RX 3xxx serisi diye bir şey yok. Siz çıkacak işlemcilerle karıştırdınız sanırım. Yeni tanıtılan Radeon VII kartı Ray-Tracing yapıyorsa, RTX 2070 kadar performanslı olacağından beklemek mantıklı gibi. Fakat ben Ray-Tracing için piyasanın hala hazır olduğunu düşünmüyorum. Piyasa BF 5 ten başka stabil RT yapan oyun yok bildiğim kadarıyla.

RX 3xxx serisi diye bir şey yok. Siz çıkacak işlemcilerle karıştırdınız sanırım. Yeni tanıtılan Radeon VII kartı Ray-Tracing yapıyorsa, RTX 2070 kadar performanslı olacağından beklemek mantıklı gibi. Fakat ben Ray-Tracing için piyasanın hala hazır olduğunu düşünmüyorum. Piyasa BF 5 ten başka stabil RT yapan oyun yok bildiğim kadarıyla.
RX 3000 serisini ben de bu forumda okumuştum.
AMD RX 3000 Serisi Ekran Kartları Sızdırıldı - Technopat

Süper o fiyata bence. Bilgisayar toplayacak olsam şimdi 2000 TL’ye 1060 alıcağıma 2600’e RTX 2060 alırım. Süper stoklar bitmeden siparişinizi verin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleme taraftarı değilsen al. Çünkü bu kart en çok satılan karardan biri olacak. Fakat benim önerim Navi ve 3.nesil Ryzen işlemcileri beklemen.

6 Aralıkta yazılmış bu makale ve AMD zaten tanıttı 7 nm ilk GPU sunu adı RX 3000 değil Radeon VII.
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Yeni AMD kartların isimleri RX 3080, RX 3070 ve RX 3060 olacak. Tahmin edeceğiniz üzere bu kartlar üst, orta – üst ve orta seviyeye hitap ediyor olacak.Burda böyle yazıyorduda, Radeon VII’nın tanıtıldığını biliyorum. Kusura bakmayın, 3000 Serisiyle alakası yok sanıyordum.[/BGCOLOR]

Eğer RX 3000 diye çıkarsa Nvidia ile büyük dalga geçerler. Bir üst serisi gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı