- Makaleler
- 3
Problem yaratmaz. Dediğim gibi ekran kartını temizleyin. 2-3 derece düşüş olur. Zaten şu anki 76 derece çok yüksek değil.
Fanları kuru bezle silersem zarar verir mi?Problem yaratmaz. Dediğim gibi ekran kartını temizleyin. 2-3 derece düşüş olur. Zaten şu anki 76 derece çok yüksek değil.
Tamam birazdan silerim, sonucunu yazarım.Mikrofiber bezle silmen yeterli. Dezenfektana falan gerek yok.
Şuan boşta 47-48 derecede duruyor. Cevap veren herkese teşekkürlerMikrofiber bezle silmen yeterli. Dezenfektana falan gerek yok.
buldum...msi afterburner diye program varmış. kurdum. grafik işlemcisi fan hızını otomatik ayarlaya pasifmiş. aktif ettim. boşta 40 derecelere düşüyor. bilginize...merhaba.görev yöneticisinde gpu kısmında ekran kartı rtx2060 devamlı sabit 53 derecede duruyor. boştaykende oyundaykende işlem yaparkende. sadece kullanım % si değişiyor. GPU sıcaklığı hep sabit 53 te. neden böyle ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. saygılarımla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.