RTX 2060 Donma Problemi

RenMa

Decapat
Herkese merhaba, ben bilgisayarı İtopya'dan aldım. Bilgisayarın ismi Hahrein Elite. Biraz modifiye ettim. SSD'yi en aza indirip harddiski 1 TB yaptım. Masaüstünde bazen tıklayınca masaüstü donuyor. PUBG oynarken FPS olduğundan düşük oluyor ve drop giriyor ama Apex oynayınca hiçbir sıkıntı yok. Ne yapmam gerek, lütfen yardım edin. Bilgisayar daha 5 günlük. Windows 10 kullanıyorum. Ekran kartım RTX 2060 Ventus.
İşlemcim Ryzen 5 2600.

Hocam o tür bir sisteme sadece tek HDD yakışmaz, SSD olması gerek. SSD takdığınız zaman nasıl hızlı olduğunu anlarsınız. Lakin oyundaki performansın SSD ile alakası yok. Muhtemelen sürücüler ile bağlı bir durum.

Herkese merhaba, ben bilgisayarı İtopya'dan aldım. Bilgisayarın ismi Hahrein Elite. Biraz modifiye ettim. SSD'yi en aza indirip harddiski 1 TB yaptım. Masaüstünde bazen tıklayınca masaüstü donuyor. PUBG oynarken FPS olduğundan düşük oluyor ve drop giriyor ama Apex oynayınca hiçbir sıkıntı yok. Ne yapmam gerek, lütfen yardım edin. Bilgisayar daha 5 günlük. Windows 10 kullanıyorum. Ekran kartım RTX 2060 Ventus.
İşlemcim Ryzen 5 2600.
Takılı kabloları kontrol edin.

sisteminizdeki driverların güncel olduğundan emin olun aida64 programı ile yük altındaki ve boştaki işlemci sıcaklıklarınızı kontrol edin.Aynı zamanda diskinizi sağlık taramasından geçirin.

Driverlerim güncel. Eve gidince dediğiniz programı indirip sonuçları yazacağım.
sisteminizdeki driverların güncel olduğundan emin olun aida64 programı ile yük altındaki ve boştaki işlemci sıcaklıklarınızı kontrol edin.Aynı zamanda diskinizi sağlık taramasından geçirin.
PUBG oynarken GPU sıcaklığı 78'i buldu
CPU sıcaklığı 62 yi buldu. Ben sıcaklıktan dolayı olduğundan şüphelendim fanları hızlandırdım. FPS 70 ve 140 arası ultra ayarlarda. Fanların hızını arttırdığımda fps azda olsa arttı ama drop hâlâ devam ediyor. Rainbow oynarken bu sıkıntılarla karşılaşmıyorum sıcaklık değerleri 60 oluyor. Acaba sorun PUBG'den mi kaynaklı yoksa sistemimde bir sıkıntı olabilirmi ? Ayrıca ram kullanımı 7100'e kadar çıktı tabi benim ram 8 gb az geliyor olabilir ama internetten testleri izlerken hiç bir sıkıntı görmüyorum. Neden kaynaklı olduğunu hâlâ anlamış değilim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı