RTX 2060 düşük FPS sorunu

Utab516

Centipat
Merhaba.

Intel i5 9400F.
ASUS Dual RTX 2060.
MSI H310M PRO-VD Plus Intel H310M socket 8. -9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz anakart.
16 GB RAM 2400 MHz.

Hitman 2 de 1080P'de 55 50 FPS arası alıyorum. İzlediğim diğer test videolarında 85 90 alıyorlar. Sorun ne olabilir?

Dostum ordaki test sistemleri genelde 32-64 gb 3200-3400 mhz ramler, üst segment anakart, ssd ve i7 8700k-i9 9900k gibi donanımlar ve sıvı soğutmalar bulunduruyor. Bu etmenler göz önüne alınırsa aldığın fps normal gibi. Ekran kartının ve işlemcinin ısısıda fps etkiler ve sendeki ekran kartı asus dual modeli olarak rog strix gibi 3 fanlı modellere göre daha sıcak çalışıyor buda bir etmen. Monitörünün özellikleri bile etkiliyor. İşlemcine orta segment bir hava soğutma, ramlar 2 kanallı olarak çalışsın diye bir 16 gb ram eklemen fps artışı sağlayabilir. Sana önerim ram ler en az 3000mhz olsun.

Bazı yerlerde 30-35 FPS fark oluyor, keşke sistemi hemen almasaydınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum ordaki test sistemleri genelde 32-64 gb 3200-3400 mhz ramler, üst segment anakart, ssd ve i7 8700k-i9 9900k gibi donanımlar ve sıvı soğutmalar bulunduruyor. Bu etmenler göz önüne alınırsa aldığın fps normal gibi. Ekran kartının ve işlemcinin ısısıda fps etkiler ve sendeki ekran kartı asus dual modeli olarak rog strix gibi 3 fanlı modellere göre daha sıcak çalışıyor buda bir etmen. Monitörünün özellikleri bile etkiliyor. İşlemcine orta segment bir hava soğutma, ramlar 2 kanallı olarak çalışsın diye bir 16 gb ram eklemen fps artışı sağlayabilir. Sana önerim ram ler en az 3000mhz olsun.

Alakası yok aynı sistem 85-90 FPS alıyor aynı oyunda. 7:03 saniyeye bak görürsün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bazı yerlerde 30-35 FPS fark oluyor, keşke sistemi hemen almasaydınız.

Alakası yok aynı sistem 85-90 FPS alıyor aynı oyunda. 7:03 saniyeye bak görürsün.

Cidden şok oldum. Teşekkür ederim yakın zamanda bi düzenleme yapacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı