RTX 2060 düşük GPU kullanımı ve düşük saat hızı

Erdem20

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. CoD Warzone oyununda birkaç gün öncesine kadar bir sorun olmadan oynarken bugün bazı sorunlarla karşılaşıyorum. Her oyuna girerken MSI Afterburner ile sürekli değerleri takip ederek oynarım. Fakat bugün farklı şeyler olmaya başladı. Öncelikle normalde hep GPU kullanımı %95/98 arası olurdu ve hiç aşagıya düştüğünü görmezdim ama her ne olduysa artık % 75/85 civarında dolaşıyor. Ayrıca saat hızı 1950 MHz üzerlerinde olurdu şu an sabit 1830 MHz. GPU Tweak yazılımından saat hızını artırsamda değişen bir şey olmuyor. Ayrıca işlemcim stok haldeyken genellikle %90 üzeri, yeryer %100 oluyordu. Gene öncesinde %75/80 civarlarında olurdu. Denediğim yöntem DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar kurmak oldu fakat sonuç değişmedi :( konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Görsel olarak veya baska bir şey gerekli ise ekleme yapabilirim.

Sistem özellikleri:

Intel i5 9600K (4.6 GHz O.C)
MSI Z370 Krait Gaming.
Corsair 16 GB 3200 MHz CL16.
ASUS ROG STRIX OC RTX 2060.
WD Black sn750 500GB M.2.
Cooler Master RS 500W 80+ PSU

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    851,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bu sırada gelen sürücü güncellemelerinden kaynaklı bir rahatlama olabilir. Demek istediğim daha optimize çalışmaya başlamıştır. Bu değerleri neden takip ediyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı