Sistemim Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 ve oyunlarda GPU kullanımım düşük bu sebeple FPS'te düşük her geçen gün düşüyor. Şu an GTA V oynuyorum ve 60 FPS'in altına iniyor. Genellikle beraber oynadığım arkadaşım 1050 Ti ile 70 FPS ve üstünde alıyor.
Basitçe, dual channel ramlerin veri iletim hızını 2 kat kadar arttırarak GPU'nuzun. hızına yetişmesini sağlar. Yaşadığınız durumu işlemci-GPU darboğazı gibi düşünebilirsiniz. Bir nevi ramleriniz GPU ile darboğaz yapıyor.
Basitçe, Dual Channel RAM'lerin veri iletim hızını 2 kat kadar arttırarak GPU'nuzun. Hızına yetişmesini sağlar. Yaşadığınız durumu işlemci-GPU darboğazı gibi düşünebilirsiniz. Bir nevi RAM'leriniz GPU ile darboğaz yapıyor.
Sonradan düzenlediniz galiba görmemişim afedersiniz
Besleme konusunda bir sıkıntınız olduğunu sanmıyorum. Zira fazlasıyla yeterli ve de kaliteli bir PSU kullanıyorsunuz. Bazı arkadaşların PSU için düşük bütçe ayırmaları, önemsememeleri pişman olmalarına neden olabiliyor maalesef.
Besleme konusunda bir sıkıntınız olduğunu sanmıyorum. Zira fazlasıyla yeterli ve de kaliteli bir PSU kullanıyorsunuz. Bazı arkadaşların PSU için düşük bütçe ayırmaları, önemsememeleri pişman olmalarına neden olabiliyor maalesef.