Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce RTX 2060 ekran kartı aldım, bu kartı almadan önce GTX 970 vardı, RTX 2060 Battlefield 5 oynarken 60 FPS'i zor görüyor nedenini bir türlü çözemedim bütün sürücüleri kaldırıp tekrar yükledim olmadı, ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek var mı? Sistem; i7 6700K, 16 GB RAM, RTX 2060, PSU 600W.
oyunun grafik ayarlarından v-sync kapatıp tekrar dener misin ? Türkçe adı Dikey Eşitleme. FPS i 60 a sabitler yukarı çıkmasına izin vermez çünkü bu ayar.
Driver değil Windows üzerinden kurulmuyor. M-Flash BIOS güncelleme diye ararsan anlatım bulabilirsin. Anakartın modlu olduğu için güncellenmeyebilir bilgin olsun. İşlemci GHz ve sıcaklığını kontrol etmiş miydin? Bazen 1.3 GHz'e takılı kalıyorlar.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
Driver değil Windows üzerinden kurulmuyor. M-Flash BIOS güncelleme diye ararsan anlatım bulabilirsin. Anakartın modlu olduğu için güncellenmeyebilir bilgin olsun. İşlemci GHz ve sıcaklığını kontrol etmiş miydin? Bazen 1.3 GHz'e takılı kalıyorlar.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
msı after burner ile bir resim paylaştım bakabilirmsiniz ? Ayrıca m-flash ile bios güncellemeye çalıştım flash belleğin içindekini görmüyor boş gözüküyor. Fat 32 ve ntfs olarak ikisiydele biçimlendirip denedim yine olmuyor Z170-a driverını atmıştım flasha
msı after burner ile bir resim paylaştım bakabilirmsiniz ? Ayrıca m-flash ile bios güncellemeye çalıştım flash belleğin içindekini görmüyor boş gözüküyor. Fat 32 ve ntfs olarak ikisiydele biçimlendirip denedim yine olmuyor Z170-a driverını atmıştım flasha
İşlemci kullanımı %100 bu normal bir durum değil yazılımsal bir sorun var sisteme yüklenen bir şeyler olabilir. Sistem boştayken görev yöneticisinden işlemci, bellek kullanımını takip edin eğer kullanım yüksek ise sisteme arka planda yüklenen bir şeyler var demektir. Virüs olur başka bir şey olur onu bulup düzeltin ya da temizleyin.
İşlemci hızında sıcaklığında bir sorun yok. İşin ilginci GPU ve CPU'da %100'de çalışıyor. Darboğaz yok ama FPS düşük. VSYNC kapalıyken yine FPS düşüyor mu?