RTX 2060 ekran kartı olan sistemde görüntü vermiyor

eyo_02

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. RTX 2060 olan ekran kartım çalışmıyor. Ekran kartını taktığım zaman 5-10 saniye fanları dönüyor sonra kapanıyor. Sorun nedir acaba? Ekran kartı yanmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzerindeki EZDebug ledlerine baktınız mı hocam? Ramleri çıkarıp tek tek takıp çalıştırmayı deneyin.
Anakart üzerindeki EZDebug ledlerine baktınız mı hocam? Ramleri çıkarıp tek tek takıp çalıştırmayı deneyin.
Hocam dediğiniz EZDebug ledlerini dikkat etmedim. Şu an evde de olmadığım için bakamıyorum. Bu ledler yanarsa arıza var demek midir?

Hocam dediğiniz EZ Debug LED'lerini dikkat etmedim. Şu an evde de olmadığım için bakamıyorum. Bu LED'ler yanarsa arıza var demek midir?

Bu LED'ler bilgisayarda problem olduğu zaman nerede bir hata olduğunu gösteriyor sana, sorunun muhtemelen RAM kaynaklı diye düşünüyorum ben, RAM'leri çıkartıp tek tek deneyin çalışır.

Sisteme görüntü geliyor mu hocam?
Gelmiyor, fanlar dönmeye başladığı zaman ekranda anakart markası gözüküyor sonra fanlar kapandığında ekran gidiyor.
Bu LED'ler bilgisayarda problem olduğu zaman nerede bir hata olduğunu gösteriyor sana, sorunun muhtemelen RAM kaynaklı diye düşünüyorum ben, RAM'leri çıkartıp tek tek deneyin çalışır.
Hocam dediğiniz ram işlemini yaptim olmadı. Anakarta böyle bir ışık yanıyor. Nedir bu?

Dosya Ekleri

• IMG_20211002_184836.jpg
    IMG_20211002_184836.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı