Anakart üzerindeki EZDebug ledlerine baktınız mı hocam? Ramleri çıkarıp tek tek takıp çalıştırmayı deneyin.
Hocam dediğiniz EZDebug ledlerini dikkat etmedim. Şu an evde de olmadığım için bakamıyorum. Bu ledler yanarsa arıza var demek midir?Anakart üzerindeki EZDebug ledlerine baktınız mı hocam? Ramleri çıkarıp tek tek takıp çalıştırmayı deneyin.
Hocam dediğiniz EZ Debug LED'lerini dikkat etmedim. Şu an evde de olmadığım için bakamıyorum. Bu LED'ler yanarsa arıza var demek midir?
Ram'i çıkarmada ki amaç nedir hocam? Yani sadece ram'leri çıkarıp tekrar takıp mı deneyeceğim?Bu LED'ler bilgisayarda problem olduğu zaman nerede bir hata olduğunu gösteriyor sana, sorunun muhtemelen RAM kaynaklı diye düşünüyorum ben, RAM'leri çıkartıp tek tek deneyin çalışır.
Sisteme görüntü geliyor mu hocam?Ram'i çıkarmada ki amaç nedir hocam? Yani sadece ram'leri çıkarıp tekrar takıp mı deneyeceğim?
Gelmiyor, fanlar dönmeye başladığı zaman ekranda anakart markası gözüküyor sonra fanlar kapandığında ekran gidiyor.Sisteme görüntü geliyor mu hocam?
Hocam dediğiniz ram işlemini yaptim olmadı. Anakarta böyle bir ışık yanıyor. Nedir bu?Bu LED'ler bilgisayarda problem olduğu zaman nerede bir hata olduğunu gösteriyor sana, sorunun muhtemelen RAM kaynaklı diye düşünüyorum ben, RAM'leri çıkartıp tek tek deneyin çalışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.