RTX 2060 ekran kartının 85 derecede çalışması normal mi?

Makaleler
1
EVGA RTX 2060 sc tek fan modelini satın alacağım fakat 20 dakikalık FurMark testinde kart Max 85 dereceyi görüyor. Sıcaklık normal midir? Bu kart bu sıcaklıkla alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tek fanlı bir model için normal bir sıcaklık.

@Turgineer @L0rrec @Bruz peki kart da sıcaklıktan kaynaklı drop vb. olur mu hocam? 2900 TL fiyatı var bu sıcaklık değeri ile alınır mı?

85-90 derecelerde ekran kartları frekansını düşürmüyor, haliyle de FPS drobu yaşamazsınız. Önemli olan 90 üstüne çıkmaması ki şahsen 90 derece üstüne çıkmasını da zannetmiyorum. Bu söylediğim sıcaklığa dayalı drop etkeni. İşlemcini bilmediğim için CPU kaynaklı darboğaza dayalı FPS drop yaşar mısın bilemem. İşlemcini belirtirsen daha detaylı yardım edebilirim.

85-90 derecelerde ekran kartları frekansını düşürmüyor, haliyle de FPS drobu yaşamazsınız. Önemli olan 90 üstüne çıkmaması ki şahsen 90 derece üstüne çıkmasını da zannetmiyorum. Bu söylediğim sıcaklığa dayalı drop etkeni. İşlemcini bilmediğim için CPU kaynaklı darboğaza dayalı FPS drop yaşar mısın bilemem. İşlemcini belirtirsen daha detaylı yardım edebilirim.
  • Gigabyte H610M h
  • Intel i3 12100F.
  • XPG 3200MHz 2x8GB RAM.
  • ASUS RX6400 4 GB.
  • Aerocool VX Plus 500W.
  • Kioxia Exceria G2 1TB.
  • Seagate Barracuda 120 250GB.
  • Rush fordo rca 502.

Alabilirsen 6600 al derim. Alamıyorsan o karta UV deneriz.

85-90 derecelerde ekran kartları frekansını düşürmüyor, haliyle de FPS drobu yaşamazsınız. Önemli olan 90 üstüne çıkmaması ki şahsen 90 derece üstüne çıkmasını da zannetmiyorum. Bu söylediğim sıcaklığa dayalı drop etkeni. İşlemcini bilmediğim için CPU kaynaklı darboğaza dayalı FPS düşmesi yaşar mısın bilemem. İşlemcini belirtirsen daha detaylı yardım edebilirim.

88derece RTX2060 için limit diye biliyorum. 82-83 civarı çoğu modelde eh işte bir değer.

Turingte 50 derecede sonra boost hızı düşmeye başlar. 70 derece üstü çok fazla ekran kartları için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı