Sistemim bu; Battlefield, Apex, Fortnite tarzı bütün oyunlarda FPS drop yaşıyorum, yazılımsal bir sıkıntı yok gibi görünüyor, daha yeni format attım. PC'yi alalı 2 ay oldu, böyle bir sorunla karşı karşıyayım, daha önceden de oluyordu. Arada sırada bilgisayar kitleniyor ve hiçbir şey yapamıyorum, dosya atarken bir şey indirirken bile donup kalıyor. Acaba sorun nedir?
Msi Geforce Rtx 2060 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi Geforce Rtx 2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi B450 gaming plus am4 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi B450 gaming plus anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
Astro 650w 80plus power rgb led fanlı kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Astro 650w 80plus power rgb led fanlı kasa uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
Bende öyle bi sorun yok.
Bu arada KDV indirimi sona erdi yanlız okullar kapanınca karne hediyesi olarak gene indirim olur diye tahmin ediyorum .