RTX 2060 Gelecekteki Oyunları Kaldırır mı?

Teşekkür ederim. 6 GB VRAM olması sıkıntı denilmiş.

6 GB RAM'in yetersiz kalacağı belirtilmiş hocam aklımda o yüzden soru oluştu.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Hocam 6 GB VRAM gelecek oyunlarda yetersiz kalır denilmiş, o yüzden tereddütte kaldım.

Kart güçlü olduktan sonra sorun olmaz.

Yaklaşık 5 yıl önce çıkmış 1060 bugün her oyunu 1080P oynatabiliyorsa, 2060 en azından 5 yıl sonra çıkacak o günün en iyi oyununu sorunsuz oynatacaktır, tabii teknolojide inanılmaz büyük bir sıçrayış olmazsa ki olmaz, olsa bile bilerek bekletirler.

Dostum o kart uzun süre götürür kısacası 4000 serisi çıkana kadar, o zamana kadar stok sorunları çözülmüş olur 4060'a geçersin.

1080p çözünürlük için söylüyorum bu arada, 6 GB VRAM 1080p için gayet yeterli 8 olsa iyi olurdu ama 2060 Super'de zaten bu durum.

Yeni çıkacak yapımların hepsi optimizasyonu çok iyi olacak daha doğrusu olmak zorunda, mecburlar çünkü bu GPU kıtlığında kimse 3060ti-3070-3080 gerektiren kartlara göre oyun optimize edemez.

Resident Evil Village bile RTX 2060 ile 1080p RTX Full açık 50-60 FPS veriyor.

Dostum o kart uzun süre götürür kısacası 4000 serisi çıkana kadar, o zamana kadar stok sorunları çözülmüş olur 4060'a geçersin.

1080p çözünürlük için söylüyorum bu arada, 6 GB VRAM 1080p için gayet yeterli 8 olsa iyi olurdu ama 2060 Super'de zaten bu durum.

Yeni çıkacak yapımların hepsi optimizasyonu çok iyi olacak daha doğrusu olmak zorunda, mecburlar çünkü bu GPU kıtlığında kimse 3060ti-3070-3080 gerektiren kartlara göre oyun optimize edemez.

Resident Evil Village bile RTX 2060 ile 1080p RTX Full açık 50-60 FPS veriyor.
Teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı