Bilgisayar topladım. Windows 10 yükledim. İlk gün her şey normaldi fakat yarın açtığımda görüntünün gelmediğini fark ettim. BIOS'a girebiliyorum. Tekrar Windows 10 yükledim. Masaüstü geldi bir süre sonra görüntü, klavye ve mouse gitti yine. Ben de tüm parçaları servise verdim. Sorun yok diye geri geldi. Tekrar Windows 10 yükledim yine yapınca 8.1 yükledim yine aynı şeyi yaptı. HDD'ye yükledim yine aynı. RAM'leri ve Anakartı değiştirdim yine aynı. Sorunu bir türlü çözemedim parçaları 2 kere servise gönderdim. İlk kurulumda Masaüstü geliyor belli bir süre sonra gidiyor yukarıdaki gibi. Sorun nedir?
Erkan kartı servise gitti geldi bir sorun görülmedi denildi, anakartı bugün aldım. Sürücü değil herhangi bir şey windows güncellemeleri, league of legends yüklerken hatta windows yüklenirken gittiği oldu. Güvenli modda bilgisayar açılıyor hocam.
güvenli modda başlıyorsa başlat kartı vermeden önce bir deepin linux vs indir nvidia driverini kur birde öyle dene problemin linuxta driver kurunca olmuyor ise sorun başka bir yerde olabilir
Ekran kartının tam marka modeli nedir, öncelikle kendi sitesinden driver indirerek çözüm olacak mı değerlendirmek doğru hamle olacaktır diye düşünüyorum.
Monitörü sorma sebebim buydu aslında driver yükleyince otomatik olarak monitörün vermeyeceği yüksek çözünürlüğe yada frekansa geçiyorsa ondan da olabilir
Bağlantıları düzgün yaptığınızdan emin misiniz ?
Farklı bir monitörde denediniz mi ?
Uzay montaj denemelisiniz.
Eğer ki kartta donanımsal bir problem yok ise temassızlık problemi vardır.
Bağlantıları düzgün yaptığınızdan emin misiniz ?
Farklı bir monitörde denediniz mi ?
Uzay montaj denemelisiniz.
Eğer ki kartta donanımsal bir problem yok ise temassızlık problemi vardır.
Güvenli modda sorun yoksa büyük ihtimal yüklediğin bir program, yazılım veya driver kaynaklı bir sorun vardır. Yakın zamanda kurmuş olduğunuz yazılımları revo uninstaller gibi kaldırma programları ile kaldırıp öyle açmayı deneyin. Bios güncellemesi yapmayı unutmayın.