RTX 2060 Hackintosh ile kullanılabilir mi?

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
Bugün masaüstü bilgisayarıma Big Sur yükledim. Ekran kartı sürücüsü yükleme konusuna geldiğimde ise RTX 2060 için sürücü olmadığına ve olmayacağına dair yorumlar gördüm. (evet önce bunu araştırmam sonra yüklemem gerekiyordu ama iş işten geçti.)
1- RTX 2060'ımı Big Sur da kullanabilir miyim?
2- RTX 2060'ı Big Sur dışında herhangi bir Mac sürümünde kullanabilir miyim?
3- RTX 2060'ı kullanmam mümkün değilse kasadan sökmeden dahili UHD 630'u nasıl kullanabilirim?

Bugün masaüstü bilgisayarıma Big Sur yükledim. Ekran kartı sürücüsü yükleme konusuna geldiğimde ise RTX 2060 için sürücü olmadığına ve olmayacağına dair yorumlar gördüm. (evet önce bunu araştırmam sonra yüklemem gerekiyordu ama iş işten geçti.)
1- RTX 2060'ımı Big Sur da kullanabilir miyim?
2- RTX 2060'ı Big Sur dışında herhangi bir Mac sürümünde kullanabilir miyim?
3- RTX 2060'ı kullanmam mümkün değilse kasadan sökmeden dahili UHD 630'u nasıl kullanabilirim?

RTX 2060'ı hiçbir sürümde kullanamazsınız.
HDMI'ı UHD 630'a takın Config'i buradan açın https://galada.gitee.io/opencoreconfiguratoronline/index.html nvram<7c<boot args a bu komutu giriniz
-Wegnoegpu
Sonra Save leyip USB'ye bu Config'i atınız imajın olduğu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı