RTX 2060 hala yeterli bir kart mı?

Şu anki yaptığım ayar 1037mV a 2040MHz zaten 45MHz down ediyor otomatik 1995MHz gibi bir şey oluyor 65-70 derece arası sıcaklıklar da iyi bende bir sorun yok. Eldekinin kıymetini bilmek lazım.

Anlamadım şimdi moodum düştü gelecekte ki oyunları oynayamayacak mıyım?

Ya yok 1660 Super'de iyi kart ama bir sürü sınıflandırma var ve sürekli yeni kartlar gelir bu işin sonu yok. 1660 Super daha gider iyi kart.

Beni yeni tür oyunlar sarmıyor eski tip oyunları daha çok oynuyorum ama güzel oyunlar çıkarsa oynarım beni 5 6 sene götürür mü yormuyorum sistemi zaten.

Şu anki yaptığım ayar 1037mv a 2040MHz zaten 45MHz down ediyor otomatik 1995MHz gibi bir şey oluyor 65-70 derece arası sıcaklıklar da iyi bende bir sorun yok. Eldekinin kıymetini bilmek lazım.

Aynen eldekinin kıymetini bileceksin devir maalesef kötü eskiden olsa Full OC yap gittiği yere kadar Gaming Z soğutucu bloğu kaliteli ben olsam performanstan ödün vererek undervolt ile sıcaklıkları 60-65 arasına çekerdim.

Yani şu an fena değil sağlıklı bir şekilde kullanıyorum, ama Gaming Z sanıldığı kadar iyi bir soğutma değil .

Dostum modunun düşmesine gerek yok 1660 seriside Full HD için güçlü kart ama RTX serisi kadar uzun vadeli olmaz sebebide DLSS olmaması imkanını bulduğunda güzel fiyata satıp RTX 3060 hatta yeni çıkacak 2060 12 GB alabilirsen uzun süre ekran kartı derdin falan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…