RTX 2060 halen alınabilir mi?

Aynen güvenilirlik önemli, whatsapptan görüntü, test videosu vs.. isteyebilirsiniz ve satıcıya hususi sorular sorulabilir samimiyet açısından. Ama nasip işi tabi yinede. Ağır yükte 80 dereceyi geçmeyen bir kart alınabilir bence. Alırken en fazla son bir yıl içinde alınmış olmasına dikkat ederek bakabilirsiniz ilanlara. Böyle bir kart 5-6 seneyi rahat çıkartır.

Ben aslında sıfır almayı istiyorum ama bütçe 6K eğer su coinler artmazsa inşallah 1/2 aya düşer diye umuyorum.

Ben aslında sıfır almayı istiyorum ama bütçe 6K eğer su coinler artmazsa inşallah 1/2 aya düşer diye umuyorum.
Piyasanın kolay kolay çok geri çekileceğini düşünmüyorum açıkçası, aksine artadabilir. Düşünürseniz eğer RTX 3050'de bakabilirsiniz, iki hafta önce incehesap indirimlerinde 6200'e düşmüştü sıfırı.

Haberim olmadığı için yetişemedim yani ben ne zaman girsem ya stok yok ya da site çöküyor indirimlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada 1050 Tİ bile hala canavar gibiyken 2060 en az 6 yıl götürür daha.
6 yıl falan götürmez. 2 3 yıla pek bir seyi kalmaz. 1050 ti çöp bir kart artık. Yetmiyor.

Dying light 2 bile 30 fps alabiliyor. Daha ne olsun.
30fps'i 5900x ve 32gb ram ile alıyor eğer bu videoyu izlediyseniz .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…