RTX 2060 halen alınabilir mi?

İnternet testlerde 75 dereceleri görüyordu bu da biraz nasip işi her kart aynı değil herhalde 69 çok iyi bir değer inşallah banada öyle çıkar biraz takıntı var bende o sebepten beni rahatsız etsin istemiyorum çünkü 5/6 sene götürsün beni diyorum.
Aynen güvenilirlik önemli, whatsapptan görüntü, test videosu vs.. isteyebilirsiniz ve satıcıya hususi sorular sorulabilir samimiyet açısından. Ama nasip işi tabi yinede. Ağır yükte 80 dereceyi geçmeyen bir kart alınabilir bence. Alırken en fazla son bir yıl içinde alınmış olmasına dikkat ederek bakabilirsiniz ilanlara. Böyle bir kart 5-6 seneyi rahat çıkartır.

Aynen güvenilirlik önemli, WhatsApp'tan görüntü, test videosu vs. İsteyebilirsiniz ve satıcıya hususi sorular sorulabilir samimiyet açısından. Ama nasip işi tabii yine de. Ağır yükte 80 dereceyi geçmeyen bir kart alınabilir bence. Alırken en fazla son bir yıl içinde alınmış olmasına dikkat ederek bakabilirsiniz ilanlara. Böyle bir kart 5-6 seneyi rahat çıkartır.

Ben aslında sıfır almayı istiyorum ama bütçe 6K eğer su coinler artmazsa inşallah 1/2 aya düşer diye umuyorum.

Ben aslında sıfır almayı istiyorum ama bütçe 6K eğer su coinler artmazsa inşallah 1/2 aya düşer diye umuyorum.
Piyasanın kolay kolay çok geri çekileceğini düşünmüyorum açıkçası, aksine artadabilir. Düşünürseniz eğer RTX 3050'de bakabilirsiniz, iki hafta önce incehesap indirimlerinde 6200'e düşmüştü sıfırı.

Dying light 2 bile 30 fps alabiliyor. Daha ne olsun.
30fps'i 5900x ve 32gb ram ile alıyor eğer bu videoyu izlediyseniz :).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı