RTX 2060 HDMI to DisplayPort Kullanma

Spiritus

Kilopat
Daha fazla  
RTX 2060 ekran kartım var, DisplayPort'u kullanamıyorum tam birkaç mm üstüne çıkarılamayan demir bir parça koymuşlar DisplayPort tam girmiyor. HDMI-DP dönüştürücü alsam, HDMI tarafını kasaya, DisplayPort tarafını monitöre bağlasam olur mu? Saçma gibi gelebilir ama zaten boşa para verdim kabloya, dönüştürücüye de boşa para vermeyeyim.

RTX 2060 ekran kartım var, DisplayPort'u kullanamıyorum tam birkaç mm üstüne çıkarılamayan demir bir parça koymuşlar DisplayPort tam girmiyor. HDMI-DP dönüştürücü alsam, HDMI tarafını kasaya, DisplayPort tarafını monitöre bağlasam olur mu? Saçma gibi gelebilir ama zaten boşa para verdim kabloya, dönüştürücüye de boşa para vermeyeyim.

HDMI tarafını kasaya, DisplayPort'u monitöre takarsan görüntü alamazsın. Ha eğer yaptım oldu diyorsan bana nasıl yaptığını söyle aynı kablo bende de var çünki:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı