RTX 2060 i5 9600K FPS Drop Sorunu

Gakkosh23

Decapat
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce topladığım sistemde Rainbow Six Siege, PUBG, CS:GO oynuyorum ve ara ara milisaniyelik FPS droplar yaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
RTX 2060 Asus Rog Strix Advanced Edition
İ5 9600K
Gigabyte Z390 UD
Cooler Master MA610P işlemci soğutucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GA-Z390 UD Performance Results - UserBenchmark bios update sonrası sıfırlanmış ram frekansları, ssd ve işlemci de neden poor gösteriyor olabilir ?
Benim Samsung 850 PRO normalden daha düşük okuma/yazma hızı çıkıyor o teste ve tamamlanamadı diyor, normalde bir sorunu yok. Ben de bilmiyorum ama sanki test ile alakalı.

İşlemcinin düşük çıkmasının nedeni OC'suz olması, testi yapan aynı işlemcilerle kıyaslıyor onlar OC'lu olunca seninkinin performası onlara göre düşük görünüyor, orada açıklıyor zaten. Yoksa işlemcinde herhangi bir sorun yok, olması gereken performansı vermiş.

Son düzenleme:
Bios'dan ssd için AHCI seçimini yapıp driver kurmak gerekiyor tarzı bir şey okudum ancak pek anlayamadım.
Bios'dan kontrol ettiğimde halihazırda AHCI olarak gözüküyor.

Son düzenleme:
Arkada CPU' yu sömüren program, Windows programıda olabilir varsa kapatın. Geçen arkadaşta 1 tane Windows Hizmeti %70 lere kadar CPU sömürüyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…