RTX 2060 için 2000 TL'ye kadar monitör önerisi

BatuuKYs

Decapat
Daha fazla  
Artık yeni sistem almak için artık gün sayıyorum sizden monitör tavsiyesi istiyorum sevgili arkadaşlar. Şimdi ben kesinlikle çift monitör istiyorum. Elimde ASUS'un 21.5 inc monitörü VGA monitörü var. Şimdi ben ne yapmalıyım? VGA to HDMI dönüştürücü vb. aletler alayım mı? Yoksa 2 adet HDMI monitör mü alayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Monitör neden alacaksın ki ? Yayıncılık yapmayı mı düşünüyorsun ? Yayıncılık gibi bir düşüncen yok ise rekabetçi oyunlar oynuyorsan CS:GO , LoL , PUBG , R6 1080p 144HZ monitör almalısın. Ama yok ben hikaye witcher gibi oyunlar oynuyorum diyorsan 2K çözünürlüklü monitör alman gerek.

Ana monitörün sağlam bir şey olsun ikinci monitörün çok da iyi olmasına gerek yok. Bu arada “yayıncı mısın ki sen napıcan çift monitörü ?” diyenlere aldırma ben de yayıncı değilim fakat çok rahatlatıyor.

Ana monitörün sağlam bir şey olsun ikinci monitörün çok da iyi olmasına gerek yok. Bu arada “yayıncı mısın ki sen napıcan çift monitörü ?” diyenlere aldırma ben de yayıncı değilim fakat çok rahatlatıyor.

Ne işine yarıyorki çift monitör ?

Ne işine yarıyorki çift monitör ?
Mesela ben proje ödevlerimi fln yaparken ödevin içerisine koyacağım videoyu izlerken yani koyup koymayacağıma karar verirken slayt vb. İşlerimi hallediyorum.
2 Monitör neden alacaksın ki ? Yayıncılık yapmayı mı düşünüyorsun ? Yayıncılık gibi bir düşüncen yok ise rekabetçi oyunlar oynuyorsan CS:GO , LoL , PUBG , R6 1080p 144HZ monitör almalısın. Ama yok ben hikaye witcher gibi oyunlar oynuyorum diyorsan 2K çözünürlüklü monitör alman gerek.
Elimdeki monitör 60Hz 5Ms bir monitör. 75hz ve 1 ms üstü bir monitör ile uyumlu çalışır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı