Modeli Gigabyte RTX 2060 WINDFORCE OCKartın tam modeli ne? Çok yüksek sıcaklık değil ancak yüksek olarak niteleyebileceğimiz sıcaklıklara yakın.
Tahmin etmiştim. Windforce modelleri, diğer kartlara göre bir tık daha sıcak çalışıyor. O model için normal denebilir. İsterseniz fan profili oluşturun, daha yüksek hızda çalışsınlar. Veya güç limitini biraz azaltın MSI Afterburner üzerinden.
Hocam mobil RTX 2060 hem masaüstü versiyonuna göre çok daha az elektrik çekiyor hem de Rainbow Six Siege ultra ayarlarda 144 Hz oynarken bile ekran kartı 100% yük olmayabiliyor. Sağlıklı bir karşılaştırma olmaz yani. Benim Galax RTX 2060 ağustos ayında 77 derecede çalışıyordu tam yükte ama şu an havaların soğuması ile 73-74'e düştü.Belki kıyaslamada yardımcı olabilir. Dizüstü bilgisayarımda R6S ultra ayarlarda, RTX 2060 ekran kartım 75-80.
8X MSAA ile FurMark testi yapın 10 dakika. O zamanki ısı 83-85 gibi derecelere ulaşmaz ise sıkıntı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.