RTX 2060 için AMD işlemci önerisi

SynaxQ

Hectopat
Daha fazla  
Almaya karar verdiğim RTX 2060 GAMING Z modeli erkan kartı için AMD işlemci arıyorum.
Oyunlarımı 1080p 144 Hz'de oynayacağım en yüksek ayarlarda.
İşlemci için bir de anakart yazabilir misiniz 600-700 TL civarında?

Acelen yoksa Ryzen 3000 serisini bekle derim. Acelen varsa, neden AMD? Intel'in ne zararı var?

Kararın kesin AMD ve hemen almak ise R5 2600X ve B450 Tuf Plus Gaming olabilir.

Acelen yoksa Ryzen 3000 serisini bekle derim. Acelen varsa, neden AMD? Intel'in ne zararı var?

Kararın kesin AMD ve hemen almak ise R5 2600X ve B450 Tuf Plus Gaming olabilir.
aslında AMD'yi seçmemin nedeni fiyatına göre daha iyi performans verdiğini düşünüyorum intel gereksiz pahalı bence
Ryzen 7 2700/X, B450 derim ben. Ryzen 5 2600X, B450'de olabilir.
1080p 144hz de sıkıntı yaparmı darboğaz falan

Konuyu takip edecegim. Bende RTX 2060 almayi dusunuyorum fakat sana onerim AMD 3.Nesil islemcileri bekle. Bende suan onlari bekliyorum ona gore alacagim.
3. nesil ne zaman çıkacak acaba ve fiyatları da ucuz olmaz diye düşünüyorum
Konuyu takip edecegim. Bende RTX 2060 almayi dusunuyorum fakat sana onerim AMD 3.Nesil islemcileri bekle. Bende suan onlari bekliyorum ona gore alacagim.
benim 7000TL bütçem var RTX 2060 dışında(fiyatının 3000 tl civarı olacağını düşünüyorum)
Tek çekirdek performanslarından dolayı 1080p'de AMD önermiyorum. Bütçeni belirt burada herkes yardımcı olabilir.
1080p de sorun mu çıkaracaktır?
ne önerirsiniz intel tarafından

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı