aslında AMD'yi seçmemin nedeni fiyatına göre daha iyi performans verdiğini düşünüyorum intel gereksiz pahalı benceAcelen yoksa Ryzen 3000 serisini bekle derim. Acelen varsa, neden AMD? Intel'in ne zararı var?
Kararın kesin AMD ve hemen almak ise R5 2600X ve B450 Tuf Plus Gaming olabilir.
1080p 144hz de sıkıntı yaparmı darboğaz falanRyzen 7 2700/X, B450 derim ben. Ryzen 5 2600X, B450'de olabilir.
3. nesil ne zaman çıkacak acaba ve fiyatları da ucuz olmaz diye düşünüyorumKonuyu takip edecegim. Bende RTX 2060 almayi dusunuyorum fakat sana onerim AMD 3.Nesil islemcileri bekle. Bende suan onlari bekliyorum ona gore alacagim.
benim 7000TL bütçem var RTX 2060 dışında(fiyatının 3000 tl civarı olacağını düşünüyorum)Konuyu takip edecegim. Bende RTX 2060 almayi dusunuyorum fakat sana onerim AMD 3.Nesil islemcileri bekle. Bende suan onlari bekliyorum ona gore alacagim.
1080p de sorun mu çıkaracaktır?Tek çekirdek performanslarından dolayı 1080p'de AMD önermiyorum. Bütçeni belirt burada herkes yardımcı olabilir.
3. nesil ne zaman çıkacak acaba ve fiyatları da ucuz olmaz diye düşünüyorum
1080p de sorun mu çıkaracaktır?
ne önerirsiniz intel tarafından
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.