RTX 2060 için işlemci önerileri

çünkü bazı oyunlarda bazen takılmalar oluyor. Darboğazı önlemek için.

Oyunda takılmanın olması işlemci darboğazını işaret etmez, ayrıca elinizdeki sistemde herhangi bir şekilde bileşen bazında uyumsuzluk veya dengesizlik de yok. Disk problemi veya optimizasyon sorunlu bir oyun söz konusu olabilir.

Önceki ekran kartım RTX 2060 idi. İşlemci olarak 9600K kullanıyorum. Bf5, R6 Siege, Pubg oynadım o kartla. 1080P'de çok rahat besler kartını. Şu an RTX 2070 kullanıyorum. 9600K RTX 2070'i çok rahat besliyor.
Eğer işlemci değiştireceksen mevcut soketinle uyumlu 8700k, 9600k, 9700k öneririm. Başka platform işlemci takacağım diye anakart ve/veya RAM değiştirmenin mantıklı hiçbir yani yok. İnsana gereksiz yere para harcatmak bu.

Önceki ekran kartım RTX 2060 idi. İşlemci olarak 9600K kullanıyorum. BF5, R6 Siege, PUBG oynadım o kartla. 1080P'de çok rahat besler kartını. Şu an RTX 2070 kullanıyorum. 9600K RTX 2070'i çok rahat besliyor.
Eğer işlemci değiştireceksen mevcut soketinle uyumlu 8700K, 9600K, 9700K öneririm. Başka platform işlemci takacağım diye anakart ve/veya RAM değiştirmenin mantıklı hiçbir yani yok. İnsana gereksiz yere para harcatmak bu.

Hangi sogutucu peki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı