Siz sıkıntı yaşadınız diye başkasına daha kötü bir işlemci önermeniz çok saçma. R5 3600 9400F'den çok daha iyi bir işlemci. Yaşadığınız sıkıntı ne?Ben 3600 ile sıkıntı yaşadığım bu yüzden 9400F
Siz sıkıntı yaşadınız diye başkasına daha kötü bir işlemci önermeniz çok saçma. R5 3600 9400F'den çok daha iyi bir işlemci. Yaşadığınız sıkıntı ne?Ben 3600 ile sıkıntı yaşadığım bu yüzden 9400F
Namık Kemal'in sözünü yazardım da ban yerim şimdi. Bana her şeyiyle açıklar mısın neden çok daha iyidir? Her zerresine kadar açıklamanı istiyorum her şeyi açıkla bana neden çok daha iyi?hata yapmışın 9400f çok daha iyidir
Peki bunun işlemciden kaynaklandığı ne malum? Çamur atacağınız var ve en ufak hata görseniz direk çöp damgası yapıştırıyorsunuz. Geç bu işleri.Forumda FPS drop, takılma vb. konuları genel olarak Ryzen işlemci kullananlar açıyor. Oyun için Intel'den şaşmamak lazım.
Zaten işlemci bozuk idi. Belki Xbox 360 ta ki 3 kırmızı ışık hatası gibi bir hata yani Zamanla belli olacak bir hata diye düşündüm. Daha önce bu hatayı forum da paylaşmıştım şu linkte: Ryzen 5 3600 aşırı yavaş çalışıyor - Technopat SosyalSiz sıkıntı yaşadınız diye başkasına daha kötü bir işlemci önermeniz çok saçma. R5 3600 9400F'den çok daha iyi bir işlemci. Yaşadığınız sıkıntı ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.