codermanphp
Attopat

engel getirmişler.RTX 2060 ile mining yapılamıyor mu?
engel getirmişler.RTX 2060 ile mining yapılamıyor mu?
Birsey sorucam bende msi B450 m2 anakart var.Öncelikle kimse küfredemez veya kızamaz çünkü bu iş illegal vs. değil. En basitinden kart senin yahu kime ne? Sorularına gelecek olursak en karlı ETH var ve aylık 600-700 TL civarı kazandırır en fazla.
RVN o kadar getiri sağlamaz. Yanlış verilere bakıyorsunuz.Birsey sorucam bende msi B450 m2 anakart var.
Bu anakarta iki tane ekran kartı takılabiliyor mu?
Ve ikinci sorum Eth yerine Rvn yapinca aylik kazanc elektrik giderleri dahil 1080 lira
Bu konuda Rvn kazmam daha mantıklı değil mi?
Teşekkür ederim.RVN o kadar getiri sağlamaz. Yanlış verilere bakıyorsunuz.
Emin misiniz herkez oluyor diyor.engel getirmişler.
RVN o kadar getiri sağlamaz. Yanlış verilere bakıyorsunuz.
1 adet x16 portu, 2 adet x1 portu olmak üzere 3 kart bağlanabilir. Fakat x1 portlarına kart bağlamak için riser kullanmak zorundasınız. Ayrıca PSU'nuz 3 adet 6+2 ya da 4+4 GPU besleme kablosuna sahip olmalı.Teşekkür ederim.
Emin misiniz herkez oluyor diyor.
MSI B450M PRO-M2 MAX anakarta Kaç tane ekran kartı takılabiliyor?
6+3 veya 4+4 GPU dan baska Psu da besleme kablosu yok deilmi?1 adet x16 portu, 2 adet x1 portu olmak üzere 3 kart bağlanabilir. Fakat x1 portlarına kart bağlamak için riser kullanmak zorundasınız. Ayrıca PSU'nuz 3 adet 6+2 ya da 4+4 GPU besleme kablosuna sahip olmalı.
Kablolamayi pek bilmiyorum g6+3 veya 4+4 GPU dan baska Psu da besleme kablosu yok deilmi?
Kardeşim ben de mecbur kaldım herşey çok pahalı oldu.Elektrik parasını bile çıkaramazsın ( caydırmaya çalışıyorum)
Ekran kartınız neydi?Ethereum mining yaparsanız 28 MH civarı kazdığı için gayet iyi yaparsınız. Ben 26 MH ile aylık 550 TL civarı Ethereum kazıyorum ve faturaya aylık 56 TL civarı etki ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.