green_mirror
Centipat
RTX 2060 ekran kartı rtx oyun oynamak için gayet yeterlidir. Oyunları akıcı şekilde oynatır.
Dostum her şekilde RTX teknolojisinden faydalanabilirsin benim tafsiyem oyun grafikleri yüksekteyden RTX'in orta ayarlarda olması 70 80 FPS gibi bidegerde izliyor 1080P'de zaten bukartın en önemli ozelligi 1080P icin olması RTX2060 göstermelik bir kart degil RTX teknolojisinden diledigin gibi faydalanabilirsin
Benim en iyi tafsiyem elinde rogstrix bir ekran kartının olması RTX 2060 ASUS rogstrix markasıyla en verimli calışma sistemine sahip en yüksek ayarlarda ekran kartı zorlanırken bile 70 dereceyi görmessin ben enyüksek ayarlarda 10 saat altında oyun oynamadım bu kartta ve 70 dereceyi hic görmedim (60 FPS'ninde altını hic görmedim RTX acıkken yüksek ayarlarda 1 kere 45'i gördüm o kadar)
OynarsınReis sence GDDR6 RTX 2060 şu zamanda alınır mı? C77, Metro Exodus düzeyinde oyunları oynayacağım 1080P'de RTX ve DLSS2.0 açık şekilde Ultra'da kasmadan oynayabilir miyim?
minecrafta varBF5 ve Metro Exodus destekliyor, Tomb Raider'a da gelecek diyorlardı son durum ne bilmiyorum. Control diye bir oyun çıkacaktı onda da Ray Tracing desteği var. Başka da aklıma gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.