RTX 2060 ısınıyor

Slagedon

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar.
Kullandığım kasa: https://www.hepsiburada.com/power-b...eli-oyuncu-kasa-jbst-vkg1023s-pm-HB000005RKVB.
Sorunum aldığım her ekran kartının 80 derece ve üstünde çalışması. Ve bu sorun öyle garip ki ekran kartı yeni olsa da eski olsa da hep 80 derece ve üstünde çalışıyor. 1050 Ti kullandım 81 derecede çalışıyordu, RX 580'e geçtim yine 82-83 derecede çalıştı, şimdi RTX 2060 kullanıyorum o da 83 derecede çalışıyor. Bu sorunu hiç çözemedim, nedenini anlayamadım. Kasanın hava akışı mı bozuk? Yoksa ekran kartlarının modelleri mi ısınma sorununa sahip? Bilmiyorum. Yeni kasa almam mı gerek ya da halihazırda bulunan kasamın fanlarını mı değiştirmeliyim size bir danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Kasanın linki bozuk açılmıyor.

@Slagedon

Normalde de çok serin çalışabilen bir kart değil. Ama burada kasanın etkisi yüksek olacaktır. Ön tarafı mesh olsa bile ben fanların yeterliliğinden şüpheliyim. Hava geçirgenliği ve fanları iyi bir kasa ile @General Pong Krell'nun da önerdiği üzere hareket ederek sıcaklıklar düşürülebilir tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı