Arkadaşlar geçen hafta GeForce RTX 2060 6 GB OC olan bir sistem topladım. 1080P yüksek ayarda oyun açtığımda bilgisayar ilk 10 dakikda 80 dereceye geliyor ve daha sonra 83 84 dereceye kadar geliyor. Kasa modeli Frisby Venom kasa havalandırması gayet iyi durumda.
Arkadaşlar geçen hafta GeForce RTX 2060 6 GB OC olan bir sistem topladım. 1080P yüksek ayarda oyun açtığımda bilgisayar ilk 10 dakikda 80 dereceye geliyor ve daha sonra 83 84 dereceye kadar geliyor. Kasa modeli Frisby Venom kasa havalandırması gayet iyi durumda.
Kasanın ön tarafındaki cam veya her neyse çıkıyorsa mutlaka çıkar ayriyeten öndeki fanların içeri hava verip arkadakilerinde egzoz fan görevi üstendiğine emin ol, arkadaşlarında dediği gibi kasanın hava akışı öndeki cam plakadan dolayı bence yetersiz geliyor.
Tekirdağ'da 20 derece havada, OC olmadan tam yükte 80 derece oluyor kartım. Sanırım normal sıcaklığı bu. Yük olmazken de 44 derece oluyor, fanlar çalışmıyor.
Tekirdağ'da 20 derece havada, OC olmadan tam yükte 80 derece oluyor kartım. Sanırım normal sıcaklığı bu. Yük olmazken de 44 derece oluyor, fanlar çalışmıyor.
Üste 2 tane fan ekleyebilrsiniz ya da sıvı soğutmaya falan geçerseniz yukarıya radyatörü konumlandırırsınız. Onun haricinde kasanın önündeki camı sökmek lazım bir manyetik toz filtresi yapışıtırıp öyle kullanabilirsiniz. Kasayı değiştirmek pahalınıza geliyor ise.