RTX 2060 la Valorant'ta 120 FPS almak

techakn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni ROG STRIX laptop aldım. i7 10th gen ve RTX2060 olmasına rağmen FPS 100 140 arası gidip geliyor ki ekran bile 144Hz. Arkadaşta Monster GTX 1650 var o 200 FPS alıyor. Ben neden böyle düşük aldığımı anlayamadım ve bu sorunu çözemedim. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leriniz kaç GB.
Ram 8gb tek kanal
Driver güncelle,
BIOS kesinlikle güncelle.
ilk aldığımda güncelledim biosu ve mavi ekran verdi laptop baştan kurdum windowsu sonra
Bende masaüstü RTX 2060 var 250-300FPS arası alıyorum. Ayarlarınız nasıl?
Grafik ayarlarından bahsediyorsanız oyun içindeki hepsini ortaya alsama bile 120-130 fps veriyor anlamış değilim

Biosluk bir sorun olduğunu sanmıyorum, istersen bir asus canlı destek ile görüş çünkü sorun donanımsal olabilir. Isınma sorunu mevcut mu ?

Biosluk bir sorun olduğunu sanmıyorum, istersen bir asus canlı destek ile görüş çünkü sorun donanımsal olabilir. Isınma sorunu mevcut mu ?
Yani oyundayken baktığımda Armoury Crate üzerinden CPU'da GPU'da 80 dereceyi geçiyor başta bu kadar ısınma sorunu yoktu ama sonradan arttı anlayamadım ve laptop 10 günlük. Uzun bir süre de kullanmadım.

Hocam hadi 8 gb ram az değil ancak tek kanal diye böyle bir performans alıyor olabilirsiniz. Ayrıca monitör 144 Hz iken 200 fps almanıza gerek yok :)
Hocam çok haklısınız ancak arkdaşımda 1650 varken 200 alıyor olması şaşırtıyor beni ve 144 fps te alamıyorum ki 100 120 arası alabiliyorum.

Yani oyundayken baktığımda Armoury Crate üzerinden CPU'da GPU'da 80 dereceyi geçiyor başta bu kadar ısınma sorunu yoktu ama sonradan arttı anlayamadım ve laptop 10 günlük. Uzun bir süre de kullanmadım.
Fabrikasyon bir sorun olabilir soğutma bloğu vs. hemen bir yetkiliyle görüşmeni öneririm.
Hocam hadi 8 GB RAM az değil ancak tek kanal diye böyle bir performans alıyor olabilirsiniz. Ayrıca monitör 144 Hz iken 200 FPS almanıza gerek yok :)

Snamıyorum dostum, ASUS bu cihazı Gaming için üretiyor böyle bir duruma izin verilmez ki haricinde zaten tek kanal olması sadece fazla yükte sorun yaratacaktır ki bahsettiğim cihaz ve oyun kombisyonunda cihazın çok da yorulacağını düşünmüyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı