Rehber RTX 2060 laptopa BIOS flashlayarak TDP değiştirme

@awoniwolina OC mod gibi şeyleri var mı bilgisayarının?

Maalesef GPU için herhangi bir mod bulunmuyor. Yalnızca Control Center içerisindeki performans modları vs. var. Onlar da CPU güç limiti belirlemek için zaten. Hatta Gaming modda ve Yüksek performans modunda da denedim sonuç aynı 70 derecede throttle oluyor.

Tekrar eski BIOS'u attım 76'ya çıktı limit. Buna göre MSI BIOS'u attığımda 87 falan olması gerekiyor. O bilgisayarda limit orada çünkü denedim. Fakat GPU-Z'ye baktığımda benim BIOS'umun limiti 87 Max 76min değer olarak görünmesine rağmen 76 da throttle oluyor. Gerçekten anlam veremiyorum. Ana BIOS ile alakalı olma olasılığı nedir?

Son düzenleme:
Ana BIOS ile alakalı olma olasılığı nedir?
Ben de onu düşünüyordum aslında. Pek bilgim yok maalesef, benim normal BIOS'da da throttle 87 derecede başlıyordu flashladığımda da o yüzden araştırmadım bu konuları.

Yine de sağol dostum BIOS modlamaya uğraşmam gerek artık yapacak bir şey yok.
Aman çok kurcalayınca Windows kafayı yiyor dikkat et Art arda 2-3 kere BIOS flashladım en son ne yaparsam yapayım God of War 2060'ı kullanmadı hep Intel'den çalışmaya başladı. 4-5 saat uğraştım sonra küfür edip format attım düzeldi. Tuhaf yanı sadece GoW'da oldu sorun diğer oyunlar sorunsuz 2060'dan açıldı. Oyunu silip yüklemeyi, sürücüleri silip yüklemeyi, öncelik olarak NVIDIA GPU'yu seçmeyi falan her şeyi denedim.

Ben PC'yi aldığımdan beri Intel kapalı kullanıyorum herhalde. uyumsuzluk yaptığı çok şey oluyordu, dedim onunla mı uğraşacağım. Sadece pilde kullanacaksam açıyorum Intel'i. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…