RTX 2060 laptopta CS:GO düşük FPS

X4TYPE

Hectopat
RTX 2060 ekran kartlı i7 10750H işlemcili laptop kullanıyorum ancak CS:GO'da orta ayarlarda 100-140 arası FPS alıyorum. Bu FPS aralığında oynamak benim için sorun değildi ancak oynu kapatıp tekrar açtığımda 100-140 da değil 40-60 FPS almaya başlıyorum. Yok mu bunun bir çözümü? Lütfen yardım edin ekran kartı işlemci sıcaklığı falan hepsi normal.

RTX 2060 ekran kartlı i7 10750H işlemcili laptop kullanıyorum ancak CS:GO'da orta ayarlarda 100-140 arası FPS alıyorum. Bu FPS aralığında oynamak benim için sorun değildi ancak oynu kapatıp tekrar açtığımda 100-140 da değil 40-60 FPS almaya başlıyorum. Yok mu bunun bir çözümü? Lütfen yardım edin ekran kartı işlemci sıcaklığı falan hepsi normal.

Hocam o cihazın orta ayarlarda da 100-140 FPS alması çok normal değil MSI Afterburner iler oyun içi değerleri atın.

az önce botlara karşı fps sayımı görmek için oyuna girdim ve uzun bir süre boyunca 20 fps civarında durdu.

Dosya Ekleri

• 20fps.png
    20fps.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 63
Hocam bilgisayarınızın güç tüketimini arttırarak belki sorun çözülür Denetim masasından güç seçeneklerinden halledebilirsiniz.

Hocam o cihazın orta ayarlarda da 100-140 FPS alması çok normal değil MSI Afterburner iler oyun içi değerleri atın.

MSI Afterburner programında oyun için değerlerimin gözükmesini sağlayamıyorum. 10 tane video izledim Technopat'ın 1 ay önce attığı videoyu izledim her şeyin aynısını yaptım ama olmadı.

Şey soracağım ekran görüntüsünü değiştirebilir misiniz mesela 4:3 1280x96.

Hiçbir şey değişmedi.

Hocam sorunu çözemediyseniz cihazınızdaki verileri yedekleyin ve garantiye verin bence çünkü sorun üretimde olabilir garanti yoksa bir uzmana başvurabilirsiniz .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı