RTX 2060 marka ve model arasındaki farklar

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 6.559
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Merhaba,

Aralarındaki fark, fark edilecek ve fazla para vermeye değecek kadar büyük mü?

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? Zotac yazılımları iyi ve stabil midir? Ben sırf yazılımlarının iyi olması nedeniyle her zaman MSI tercih ediyorum.

1. Çekirdek Saat Hızı: Boost hızı 1800 MHz
2. Çekirdek Saat Hızı: Boost hızı 1680 MHz
3. Çekirdek Saat Hızı: Boost hızı 1708 MHz
Tercihim MSİ tarafındayım. 1. ile neredeyse 350 küsür TL fark var. MSİ güçlü bir markadır.
Driver konusunda hepsi aynıdır. MSİ , ASUS gibi markaların diğer kendi yazılımları oldukça kalitelidir.

Merhaba,

Aralarındaki fark, fark edilecek ve fazla para vermeye değecek kadar büyük mü?

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden? Zotac yazılımları iyi ve stabil midir? Ben sırf yazılımlarının iyi olması nedeniyle her zaman MSI tercih ediyorum.

Yazılım derken sürücü mü demeye çalıştınız? Sürücüler zaten NVIDIA sitesinden indiriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kesinlikle RTX 2060 XS çünkü hem daha ucuz hem de bildiğim kadarıyla en az sorun çıkartan kart modelinlerden. Diğer kartların bu karttan neredeyse hiçbir farkı olmayacak sadece teknik destek farkı falan olur. Olsa olsa bazı oyunlarda 1-2 FPS fazla verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım derken sürücümü demeye çalıştınız sürücüler zaten NVDİA sitesinden indiriliyor.
İkisi de aynı yazılımı kullanır. Nvidia sitesinde hangi sürücüyü yayınladıysa o. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez. MSI alıp rahatınıza bakın.
İlerde hem işlemcime, hem de ekran kartıma overclock yapabilirim, ekran kartının overclock yönetimi için MSI Afterburner kullanıyorum. ZOTAC'ın da bunun gibi bir yazılımı vardır, ancak bazıları stabil olmayabiliyor. MSI'ı bu konuda başarılı buluyorum, yazılımdan kastım buydu.

Zotac 1070 kullanıyordum Asus 2070 almadan önce. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Isınma sorunum vs. de yoktu zaten kasamın hava akışı iyi durumda. Yazılım derken ben her markada zaten MSI Afterburner kullanıyorum. Zotac alırsan da kullanabilirsin.
İlerde hem işlemcime, hem de ekran kartıma overclock yapabilirim, ekran kartının overclock yönetimi için MSI Afterburner kullanıyorum. ZOTAC'ın da bunun gibi bir yazılımı vardır, ancak bazıları stabil olmayabiliyor. MSI'ı bu konuda başarılı buluyorum, yazılımdan kastım buydu.
Afterburner için MSI almanıza gerek yok. Herhangi üreticinin kartıyla zaten kullanabiliyorsun.

Silinen üye 94679, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı