RTX 2060 marka ve model önerisi

burakdudoglu

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mekanik Tasarımcı
Özellikle kullanıcıları varsa artı ve eksi yönlerini yazabilirse sevinirim.
Bu hafta içinde elimdeki ekran kartını almaya bir arkadaş geliyor ve ben de en fazla 1 gün bekleyerek ekran kartı siparişini vereceğim, yani KDV indirimi beklemeyeceğim seçenekleri aşağıda belirtiyorum.

Sistemim;
  • Ryzen 7 1700
  • MSI Gaming Pro B350
  • Gskill Ripjaws 2x8GB 3000 MHz
  • PSU 600W Thermaltake

Mevcut kart MSI GTX 1060 Gaming X Plus 6GB, 1200 TL'ye satıyorum. 1080p oyun oynuyorum monitörüm BenQ 24'' Zowie XL2411P 1ms 144Hz.

INNO3D = Taksitli alacağımdan Inno3d ince hesapta 2800 TL gibi bir rakama denk geliyor.
GALAX 2 modeli var. RGB ve sanırım soğutması iyi olanı tercihim az bir TL farkları var.

Bütçem maksimum 2900 TL, 1 kuruş üzerine çıkmak istemiyorum.

2:30 saat sonra 80 dereceyi görmüş, gayet normal. MSI Gaming kartlar da bunu görüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan şöyle bir ürün buldum üzerine 1000 TL farkla alabilirim daha mantıklı geldii 1 seneye yakın garantisi mevcut sizce ne yapmalı?
Kesinlikle onermem, rtx 2060 daha 3 aylik bir kart ve su haliyle bile 1080 ile kafa kafaya gidiyor 1 sene sonunda 1080 i rahat gececektir performansta ve sifir alip kafaniz rahat edecek.

Rtx 2060 Ventus XS, kullanıyorum kuzene de gittiğimiz Vatanbilgisayar'da kalmadığından Rtx 2060 VENTUS OC aldık. BF5'te 5 dakikada 74-75 derecelere çıkıyordu. MSI AFTERBURNER'ın fan profilini aktif ettik. MSI AFTERBURNER'ın ayarlarında windows açılışında başlat ve minimize başlatı seçince masaüstünde sağ alttaki programlar kısmında simge durumunda açılıyor.
MSI AFTERBURNER'ın fan profilini dilediğin gibi özelleştirebiliyorsun.
60-70 derecede fanı yüzde 60-70 hızda çalısacak şekilde ayarladım.
İki kart da 68-69 dereceyi geçmiyor ve bayağı sessiz çalışıyor.
Birkaç FPS için 500 TL verilmez bence.
Odam da klima ile ısıtılıyordu. Yazla kıyaslanmaz ama son derecede kullanıyorum klimayı kullanınca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı