RTX 2060 mining ayarları nasıl olmalı?

Celal Kaplan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. İyi forumlar. Bu aralar durumum sıkışık olduğundan dolayı mining işine girmek istedim. 2-3 gündür araştırmalarımı yaptım ama tam istediğim cevapları alamadım. Binance Poll'dan ETH kasmaktayım. Ekran kartı değerlerim aşağıdaki gibi. Neler yapmam gerekli? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Anladım. Cidden tek tek ne sorsam cevaplıyorsunuz. Bende çaylak olduğum için bilgili birini bulunca sorasım geliyor. Şuanda eth kasıyorum daha karlı bir coin var mı ? ya da ne önerirsiniz ?

Anladım. Cidden tek tek ne sorsam cevaplıyorsunuz. Bende çaylak olduğum için bilgili birini bulunca sorasım geliyor. Şuanda eth kasıyorum daha karlı bir coin var mı ? ya da ne önerirsiniz ?
hocam bildiğim kadarıyla şuan mining için en kârlı coin ethereum (yatirim tavsiyesi değildir)
Ethereumdan sonra raven coin belki olabilir

240mm sıvı soğutmamı iyidir yoksa normal fan mı hem ömür hem de soğutma açısından
Hocam yani ekran kartı bozulcağına fan bozulsun diyorsun daha ucuz ve bulunabilir sonuçta tabi benim bilgisayar daha garantili ama kimse bozulmasını istemez, dediğiniz mantık doğru geldi ama ben ekran kartı için 50 dereceyi makul gördüğumden fanları 65 de sabitledim yoksa 80 90 yaparsam 40 a kadar iner bence deniyip yazarım sonucu

Son düzenleme:
İfadeler: ZnG
hocam bildiğim kadarıyla şuan mining için en kârlı coin ethereum (yatirim tavsiyesi değildir)
Ethereumdan sonra raven coin belki olabilir
Günaydın birşey sormak istiyorum. Bu binance de kazdığımız ethlerin değerini nasıl görürüm ve nasıl paraya çeviririm ?

Hocam ben UV yapacağım bende de 900'dan başlıyor kart 3060 dediğin gibi CTRL F yap sonra en düşük değere tıklayıp CTRL L yapıyoruz uyguluyoruz peki bunun amacı komple sistemin güç tüketimini mi azaltıyor yoksa sadece ekran kartının harcayacağı maksimum tüketimi mi sabitliyoruz peki UV'nin zararı olur mu yani gereğinden az güç tüketmesi sisteme zarar vermez mi?

konuyu tekrar hortlatıyorum ama bugun bu anlatıklarınızı yapıp deneyecegım mınıngde guc tuketımım 120 wat dusurmeye caslıyorum buralardaysanız bılgılerınızden yararlanmak ısterım fazla elektırık tuketımını dusurmem gerek msı 2060 ventus gp modelı kullanıyorum

merhaba yardımcı olurum elimden geldiği kadar, fakat tüm sorumluluk size aittir, yaptığınız işlemler sonucu donanımınız zarar görebilir, böyle bir durumda sorumluk kabul etmem hocam

merhaba yardımcı olurum elimden geldiği kadar, fakat tüm sorumluluk size aittir, yaptığınız işlemler sonucu donanımınız zarar görebilir, böyle bir durumda sorumluk kabul etmem hocam
ılgınız ıcın tsk derım dun voltaj egrısınde ı 850 w kutusunun uzerıne gelerek ctrl l ıle dusurmek gerceklestırdım hem sıcaklık ve wat degerlerı dustu 123 watlardan 90 a cektım sıcaklık 49 lara kadar cekıldı stabıllestı core clock 1300 1400 cıvarlarından 1100 cıvarlarına cekıldı

İfadeler: ZnG
Kazım yapmaya devam ediyor musunuz? Ben de MSI GeForce RTX 2060 Gaming Z modeli ile kazım yapmaya yeni başladım. Memory Clock 950'de, curve editor yeri 1207'de. Power Limit %65, Temp limit 65 derece. Fanım sürekli yüzde 56'da çalışıyor. Sabit 42 derece ile 88W güçle 32.4MH/s kazım yapıyorum. Bilgisayarı sürekli açık bırakmayı düşünüyorum. Sizce sıkıntı olur mu?

Ayarlarınız güzel hocam, core clock'u da düşürdüyseniz (ki muhtemelen düşürmüşsünüz) sıcaklık ve watt değerleri çok güzel. Ben şubattan beri sizinkine benzer ayarlarda yine MSI Gaming serisi bir kartla mining yapıyorum bir sorun olmadı çok şükür. Yaz aylarında max 48 derece, şuan da max 43 dereceyi görüyor. MSI Gaming serisinin soğutması gerçekten çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…