beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows 11'e geçtim ve ekran kartı için DCH driver arıyorum, bulamadım. Bulabilecek var mı? Ekran kartım RTX2060 Mobile. Donanım kimliği: PCI\VEN_10DE&DEV_1F15&SUBSYS_3A4717AA&REV_A1
Merhaba arkadaşlar. Windows 11'e geçtim ve ekran kartı için DCH driver arıyorum, bulamadım. Bulabilecek var mı? Ekran kartım RTX2060 Mobile. Donanım kimliği: PCI\VEN_10DE&DEV_1F15&SUBSYS_3A4717AA&REV_A1
Çözüm AJFA 22 Ekim 2021 Gelişmiş sürücü arama sayfasından indirilebilir: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Sizin sürücünüz: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
Gelişmiş sürücü arama sayfasından indirilebilir: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Sizin sürücünüz: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 Gelişmiş sürücü arama sayfasından indirilebilir: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Sizin sürücünüz: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Artı 0 Eksi Çözüm
Gelişmiş sürücü arama sayfasından indirilebilir: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Sizin sürücünüz: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
KS KS beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #3 AJFA dedi: Gelişmiş sürücü arama sayfasından indirilebilir: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Eki Görüntüle 1195147 Sizin sürücünüz: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Gelişmiş sürücü arama sayfasından indirilebilir: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Eki Görüntüle 1195147 Sizin sürücünüz: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.