RTX 2060 - R3 3100 sistemde Cyberpunk 2077 kasıyor

@SSVinvo

konu stuck kaldı :,)

@Süleyman Yusuf @leeEVERETT @Micro$oft hocam sizlerin bir bilgisi var mı bu durumda.😕
1080p, Ultra, DLSS kalite ayarlarında kaç FPS alıyorsunuz ?

Donanım değerlerinizi tam görebilmemiz için afterburner'ı iyice çeşitlendirebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p, Ultra, DLSS kalite ayarlarında kaç FPS alıyorsunuz?

Donanım değerlerinizi tam görebilmemiz için Afterburner'ı iyice çeşitlendirebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz ayarları yaptım bir süre güzel oynadım 56 AVG FPS alıyordum sonra ESC'ye basıp Alt Tab yapıp başka şeylerle ilgilendikten sonra oyuna geri döndüğümde böyle oluyordu sonra ESC'ye basıp tekrar biraz bekleyince düzeliyordu arada.
Ama genellikle böyle oynatıyor.
Optimizasyon sorunu olduğunu zerre düşünmüyorum.
mp4: 2022-10-25_87vm9yngr - video

Dediğiniz ayarları yaptım bir süre güzel oynadım 56 AVG FPS alıyordum sonra ESC'ye basıp Alt Tab yapıp başka şeylerle ilgilendikten sonra oyuna geri döndüğümde böyle oluyordu sonra ESC'ye basıp tekrar biraz bekleyince düzeliyordu arada.
Ama genellikle böyle oynatıyor.
Optimizasyon sorunu olduğunu zerre düşünmüyorum.
mp4: 2022-10-25_87vm9yngr - video
Videoda yaşanan durum normal değil. Tam olarak neyden kaynaklı olduğunu anlayamadım.

Sürücülerini DDU ile silip yeniden yüklemeyi ve oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyebilir misiniz?

Videoda yaşanan durum normal değil. Tam olarak neyden kaynaklı olduğunu anlayamadım.

Sürücülerini DDU ile silip yeniden yüklemeyi ve oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyebilir misiniz?
sürücülerimde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum oyun dosyalarını ise doğrulayıp tekrar denerim.

Videoda yaşanan durum normal değil. Tam olarak neden kaynaklı olduğunu anlayamadım.
top.png

Hocam dosya bütünlüğünü doğruladım ama oyun hala aynı.
Arada bir oyun çöküyor bu arada.
Bir de DLSS performans yapıp ayarları düşük yapınca 40 ort. 40 FPS alıyorum ayarları Ultra ve DLSS performans yapınca da 40 ort. FPS alıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı